viernes, 5 de septiembre de 2014

Avui parlem.....d ' OSLO

Oslo es el punt de trobada d'un estiu de 2013 a Tarragona i neix amb la frase "Tinc cançons guardades al calaix"



A un ritme constant, fan d'Oslo un grup amb lletres treballades i música amb energia i ben treballada.
L'obsessió per l'assimilació, més que l'exploració, caracteritzen les noves cançons d'Oslo que en aquesta segons durada defensa la mitomania cap a la persona anònima, la hipòtesis i coma realitat i l'esperança a curt termini. Com diuen Oslo, la gent no es mescla però s'observa.



Després d'un any vertiginós, Oslo celebra el seu primer aniversari amb un balanç molt positiu. La banda tarragonina ha publicat dos EPs, "Efecte Òptic“ i ”La gent no es mescla", més de deu concerts i el pas per concursos com el barceloní Porompompero, Vinebresona, Sona 9 i d'estar escollits per actuar a la propera edició del DO Tarragona.

Oslo s'ha consolidat com a banda amb una formació integrada per Joan Rafel Mellado, Santi Fernández, Adrià Salvador, Xavier Escolar i Oriol Amat. Amb un directe elèctric i afilat, els tarragonins van presentar el seu directe en primícia a la seva ciutat al festival Minipop, a més de tocar també a l'Altacústic. Amb un pop rock amb influències anglosaxones, la lírica s'ha convertit ja en un dels màxims exponents d'Oslo, que segueix presentant en directe les seves cançons. Paral·lelament, la formació segueix treballant en la composició de les cançons que integraran el seu primer àlbum, previst pel 2015.

Per suposat, Oslo es una banda emergent tarragonina, amb un molt bon fons i bones aspiracions. la seva energia, lletres treballades i música ben definida fan d'Oslo un grup a observar i veure com evoluciona, segur que arribarà lluny.

Ànims i sort OSLO


LINKS:

Web oficial: www.oslogrup.com
facebook.com/oslogrup  twitter.com/oslogrup  oslogrup.bandcamp.com






No hay comentarios:

Publicar un comentario