martes, 2 de septiembre de 2014

Torna el Festival Sam Sam: el més solidari de Terrassa

Torna el Festival més solidari
El Sam Sam Festival 2014 es reivindica un any més
amb la marca 100% solidaritat
El Festival està organitzat per l’entitat Amics d’en Ferran

Un any més, Terrassa acollirà els dies 4, 5 i 6 de setembre el Sam Sam Festival. Un cap de setmana de 3 nits de música en viu solidària organitzat per l’entitat Amics d’en Ferran i que tenen com a objectiu recaptar fons per al projecte que desenvolupa aquesta associació a l’escola del barri de Sam Sam, a Dakar (Senegal).
Paral.lelament a aquest esdeveniment, es durà a terme una campanya de sensibilització, reforçada per l’exposició “Terrassa-Dakar, el Ral·li de la Solidaritat”.

Els concerts comptaran amb les actuacions de 17 formacions. Totes elles intervenen de forma desinteressada.
Les sales Faktoria i Comanou col.laboren un any més per acollir alguns dels concerts del Festival.


8a. edició i dissabte 6 jornada maratoniana

És ja la 8a. edició del Sam Sam Festival, que curiosament repeteix l’emplaçament de la 1a. edició de 2007: el Poliesportiu de Les Arenes (C/ Sierra Nevada, 57).
Concretament el dissabte 6 de setembre el Sam Sam ocuparà la tarda-nit i l’entrada és gratuïta. La participació d’entitats del barri ha estat clau per desplegar un programa amb més de 10 actes des de les 7 de la tarda. Es farà una butifarrada popular i solidària.
Durant tota la jornada de dissabte hi haurà diverses exposicions i paradetes amb productes provinents del Senegal, entre d’altres.

El 100% de la recaptació es destinarà al projecte d’alfabetització que Amics d’en Ferran porta a terme al barri de Sam Sam.

Els concerts estaran presentats pel promotor musical i dinamitzador cultural David Traver, que col.labora des de fa uns anys amb el SAM SAM FESTIVAL.
 


Dijous 4 de setembre
Bar Comanou (C/ Pare Llaurador, 17)
22h | Donatiu: 3€

Ana i Alícia
Jan Díaz
Mabel Flores (La Flör del Otrö)
Efe de Flamenco

Divendres 5 de setembre
Faktoria (C/ de la Rasa, 64 – 66)
21:45h | Donatiu: 4€

Velay
La Flör del Otrö
      Desaires       
 
Dissabte 6 de setembre
Poliesportiu Les Arenes (C/ Sierra Nevada, 57)
19h | Gratuït

Gent Gran amb empenta del Casal de Las Arenas
Tai Chi del Centre Social Las Arenas
Ara Voces del Camino de Terrassa
Grup de Country La Planassa de Viladecavalls
---
Batucada a càrrec dels DIABÒLICS D’EGARA
---
Blue Rain
Daniel Higiénico
Javier Sólo y Sus Malas Costumbres
Tonicross y los Bluescavidas
La Hawha Band 


Més de vint anys de tasca solidària

El 1990, Ferran Sans, escolapi i professor del col·legi Joan XXIII, va marxar al Senegal i va instal·lar-se al barri de Sam Sam de la ciutat de Dakar. Un cop allà, el seu projecte consisteix a alfabetitzar els membres d’aquesta comunitat en la seva llengua materna i estimular l’ensenyament i l’educació per tal d’avançar en la promoció cultural, sanitària i econòmica en benefici del progrés del barri i de la ciutat.

Durant aquests més de 20 anys, Amics d’en Ferran realitza accions culturals i educatives a Terrassa amb la finalitat de difondre el projecte de Ferran i recaptar donatius solidaris que contribueixen a finançar-lo.

El projecte d’Amics d’en Ferran es concreta en la posada en marxa de l’Escola de Kalasans (Ekkol de Kalasans) per tal d’afavorir l’alfabetització de nens sense recursos. Va començar a funcionar el 1996 amb 40 alumnes i per la qual  han passat més de 700 alumnes. Malgrat els aiguats de la tardor l’escola continua atenent a la població infantil i juvenil del barri de  Sam Sam. 

L’Ekkol de Kalasans té com a objectius:
-Impulsar l’educació dels nens, joves i dones del barri de Sam Sam a Dakar.
-Afavorir l’alfabetització de nens/es sense recursos.
-S’ha obert un centre de formació femenina.
-S’ha construit una nova escola a Thiaroye.
-Financiar microcrèdits generadors d’autonomia econòmica domèstica,
autogestió i producció cooperativista per a sortir de la pobresa.

Tenim un compte bancari solidari a BBVA:
IBAN ES51 0182 8183 9102 0161 4055

------------------------------------------------------------------------------------------

La música del SAM SAM FESTIVAL 2014

ANA I ALÍCIA (dijous 4, 21:45h, Bar Comanou)

Som l'Ana i l'Alícia. No tenim cap més nom. Toquem la guitarra, el violí, l'ukelele encara que ja no sigui hipster i totes les coses que fan soroll. Cantem, piquem de mans i peus i a banda de tocar a Sense Sal, cantem cançons nostres i de tots aquells grups que ens inspiren, ens fan plorar o ens fan gràcia.



JAN DÍAZ (dijous 4, 22:40h, Bar Comanou)

Jan Díaz és cantautor, enamorat de la bona música de tots els estils, valora tant les melodies com els missatges que es tanquen en elles. Això ho reflecteix en cadascun dels seus temes, mimats i cuidats en tots els detalls.
Des que era molt petit, va començar a tocar la guitarra i compondre cançons, ha format part de diverses formacions musicals, però la seva real passió és la composició i mostrar els seus temes a aquells que vulguin escoltar-los, creant ambients màgics i evocadors.
Discos publicats com a cantautor: "Últimament-t" (Onda Records, 2004), "Señales acústicas" (Picap, 2008) i "Duna Blanca, cançons i misteris" (autoeditat, 2013)


MABEL (LA FLÖR DEL OTRÖ)
(dijous 4, 23:20h, Bar Comanou)

La Mabel Flores forma part del grup La Flör del Otrö.
En aquesta ocasió ens presentarà les seves pròpies composicions acompanyades de veu i guitarra.
La Mabel va començar la guitarra per musicar i posar melodia a algunes lletres que havia construït. Així, amb un bon repertori de cançons, va començar
a compondre unes cançons que acabarien interpretades pel seu grup: La Flör del Otrö.
La Mabel porta a terrenys més tranquils les seves lletres, les seves melodies i el seu secret: el missatge terapèutic del qual es carreguen totes les seves cançons.


EFE DE FLAMENCO (dijous 4, 0h, Bar Comanou)

Efe de Flamenco està format per Ruben Lorente i Carlos Simón. Oferiran un repertori de flamenc. Del més “jondo” al “compás” amb composicions pròpies i d’altres...


VELAY (divendres 5, 21:45h, Faktoria)

Estil: Rumba flamenca.
Velay és un grup de nova creació. Terrassencs, el Marc i l’Ana s’han proposat donar a conèixer la seva música, amb lletres que estan inspirades en situacions del dia a dia.
Marc González, guitarra flamenca i veu
Ana Belén, veu i palmes



LA FLÖR DEL OTRÖ (divendres 5, 22:45h, Faktoria)

La Flör del Otrö és un projecte musical que neix al maig de 2013 als carrers de Terrassa. Mabel Flores, la frontwoman del grup, va començar el 2007 a crear la seva pròpia collita on l'auto-teràpia, la crítica i els missatges contundents eren l'essència de les seves cançons. L'abril de 2013 va iniciar un projecte en el qual pretenia gravar una maqueta en solitari, moment en el que la resta del grup Aleix Costa, Àlex Sánchez (Peri) i Pau Centelles (tots membres del grup Eskassa Llibertat) van escoltar algun dels temes gravats i van veure en Mabel un gran potencial musical i la possibilitat de fer un projecte que trenqués totalment amb l'estil que havien fet fins llavors. Va ser així com aquests 4 músics van decidir unir-se i treballar junts, paralitzant així el projecte en solitari d'ella. Al principi, els assajos es basaven en fer petites adaptacions de les cançons fetes per Mabel, però poc després donaven fruit a la producció de nous temes.

Fills de la música mestissa, van decidir fusionar les seves influències musicals (rumba catalana, ska, reggae, ritmes llatins i funky, entre d'altres) per aconseguir un so fresc, trencador, enèrgic i canalla que envia un missatge madur, sense pèls a la llengua, anti-repressiu i esperançador, revelat en les lletres escrites per la vocalista.
El projecte vesteix una estrident trompeta de la mà d’Aleix Costa, la guitarra nerviosa i inquieta de l’Àlex, les penetrants línies de baix del Pau Centelles, les percussions orgàsmiques de dos calaixos flamencs repicats per Àlex i Aleix, i la càlida però potent veu de Mabel, fent d'aquest un grup amb aspiracions infinites però amb una senzillesa instrumental que dóna un resultat musical festiu i alternatiu, no apte per a cardíacs.


DESAIRES (divendres 5, 23:45h, Faktoria)

Grupo rumbero que se forma en Marzo de 2012 en Terrassa a través de tres grandes amigos: Dani Moyano (percussión), Igor Peréz (Guitarra, coros) y Oscar López (voz principal).
Ellos tres se juntan en un local para tocar a ratos y montar fiestas
flamencas entre amigos. Al poco tiempo se une Melo Vela y Toni Gonzalez,
dos guitarristas que le dan un nuevo toque de frescura al grupo, poco a
poco crece el buen ambiente y va cogiendo forma como grupo musical, al poco
tiempo necesitamos un bajo y como no nuestro amigo Juan Lomo se une con
nosotros para ser una familia al completo... El estilo se basa en canciones
propias dedicadas al dia a dia, en las que mucha gente se puede sentir
identificada, por ser temas relacionados a nuestra vida cotidiana, en las
que se mezcla una buena dosis de ritmos rumberos, humildad y ganas de
pasarlo bien.

La cosa poco a poco fue creciendo, llegando a actuar en peñas flamencas,
hoteles, fiestas mayores e incluso empezamos hacer conciertos propios con
éxito y cogiendo experiencia sobre los escenarios..

A dií de hoy Desaires ha sacado una maqueta llamada "TAL Y COMO SOMOS" y seguimos trabajando en nuevos proyectos con la meta de mejorar cada día y ofrecer al público nuevos temas y sobretodo disfrutar con la música que es lo que nos mueve.


BLUE RAIN
(dissabte 6, 21h, Poliesportiu Les Arenes)

Blue Rain és un grup de Pop/Rock de Lleida format per joves d'entre 12 i 13 anys.

D'un grup d'amics músics, un guitarrista, un teclista i un bateria, va sorgir Blue Rain el 2012. Desprès de fer algún petit concert, els Bucs d'Assaig de Lleida, els hi van fer un reportatge promocional. Progressivament es van anar complementant amb altres instrumentistes i a l'octubre passat van fer el seu primer concert. Han passat per escenaris per tota la ciutat de Lleida: als Camps Elisis, a Ricard Vinyes... Normalment toquen versions dels grups més famosos de Pop/Rock Català, encara que estàn treballant en un repertori propi.

Pau Pujol (Bateria)
Joan Andreu (Baix)
Pep Saula (Piano, Teclats, Melòdica i Guitarra Elèctrica)
Joel Campo (Guitarra Elèctrica)
Marc Monclús (Guitarra Acústica, Elèctrica i Ukelele)
STAFF: Oriol Olmo (Càmera, publicitat, xarxes socials i web), Anna Sangrà (Càmera, publicitat i gestió)


DANIEL HIGIÉNICO
(dissabte 6, 22h, Poliesportiu Les Arenes)

Nacido en Barcelona en 1960, es un artista polifacético que destaca fundamentalmente como cantante y compositor. Además también destaca como escritor, acaba de publicar la novela "El paseo infinito".
Pese a sus múltiples expresiones, alcanzó la fama en España durante la segunda mitad de los años 90, gracias al grupo Daniel Higiénico y la Quartet de Baño Band, especialmente gracias a su personaje El Hombre Cucaracha.
Daniel se ha hecho con un hueco en el panorama musical español, con once discos en el mercado y colaboraciones con  artistas como Lichis de La Cabra Mecánica. Actualmente sigue actuando en bares, salas, teatros y bibliotecas
Daniel es un artista prácticamente inclasificable pero sus temas destacan por sus letras ingeniosas, políticamente incorrectas e irreverentes y sus ritmos pegadizos, en muchas ocasiones acercándose más al teatro que a la canción.


JAVIER SOLO Y SUS MALAS COSTUMBRES
(dissabte 6, 23h, Poliesportiu Les Arenes)

El músic terrassenc Javier Sólo, actualment establert a la capital del Segrià, torna a la ciutat amb el seu grup de rock de Ponent per presentar "Amores en la cola del paro" un disc d’estudi que ha sortit al carrer aquesta primavera.

El seu estil musical s’engloba dins del rock encara que les seves cançons reben influències del reagge, rumba, ska, etc. i tot envoltat amb un estil propi difícil d’etiquetar.

Actualment es troben de gira presentant el seu primer disc “Amores en la cola del paro”. Un treball discogràfic gravat aquest 2014 als estudis Guay Records de ponent i que inclou deu temes propis. Distubios en el corazón, la guapa y el ciego, quiero llegar a las manos contigo, són alguns dels temes que el componen.

Les cançons escrites per Javier Sólo a Terrassa, la seva ciutat natal, descriuen una llarga vida nocturna entre amors i odis.

A Lleida ha trobat Las Malas Costumbres necessàries per musicalitzar aquestes històries viscudes. Músics autodidactes que amplifiquen el timbre trencat de la seva veu. La banda de Las Malas Costumbres no és un grup de disseny perquè toquen sense filtres les seves pròpies i enèrgiques sensacions, no entenen ni de màrqueting ni de moda, només d’emocions. Què és sinó la música?

El grup lleidetà va neixer al gener de 213 i està format per: 

Laura Jiménez: veu i cors. 
Xavi Pedales: guitarra solista. 
Jordi Mustio: baix elèctric. 
Enric Misterio: bateria. 
Javier Sólo: veu i guitarra rítmica. 

Video single La guapa y el ciego:
FOTOGRAFIES BONA RESOLUCIÓ:


TONICROSS Y LOS BLUESCAVIDAS
(dissabte 6, 0h, Poliesportiu Les Arenes)

Toni Cross y los Bluescavidas és una banda de blues/rock formada a Terrassa a finals de 2013 amb un repertori basat en cançons del grup Los Bluesfalos (una banda de blues de Murcia).
El grup el va fundar el programador musical Toni Rodríguez en el moment en què era propietari del mític local de música en directe Crossroads. Precisament, la resta dels músics del grup es van conèixer a les jam sessions que el local organitzava setmanalment.

Toni Cross: veu
Ricardo Martínez: Guitarra
César González: Baaix
Francis Hernández: Bateria
Raúl Segura: Teclat

LA HAWHA BAND
(dissabte 6, 1h, Poliesportiu Les Arenes)

La Hawha Band nace el verano del 2011 en Terrassa cuando Toujours Argerich y Pol Chabier deciden rebuscar entre sus amistades músicos sin prejuicios y con ganas de experimentar con el hip-hop.
El resultado fue una afinidad instantánea, tanto en lo personal como en lo musical del carácter y el estilo único de cada miembro del grupo, haciendo a cada uno de ellos imprescindible.
Después de tres meses ensayando deciden grabar su primer tema que les ayuda a ponerse en contacto con Soulful Management.
Tras el primer concierto en la Casa Baumann queda establecida la actual formación de la banda con Tojours Argerich como MC, Pol Chabier Ballarín al trombón de varas, Ana Cowface como bajista y vocal, David Blues al teclado, Victor Pallàs como guitarrista, Kenji como DJ y Guillem Ruiz a la batería.
Justo un año después del inicio del grupo obtienen la beca “BaumannLab de Creació Jove” con la que inician el proceso de grabación de un videoclip “Tú mismo”, tema que posteriormente pasará a formar parte de su primer trabajo musical “Q.M.Q.L.B.”
Realizan la grabación en Soulful Studio a cargo del MC y productor Eduardo Don Vuelo combinando la creación de este nuevo proyecto con un calendario de actuaciones musicales en diferentes escenarios de Barcelona y alrededores entre los que figuran las salas Razzmatazz 3, Faktoria (Terrassa), el teatro de la UAB (en el ciclo de conciertos “Autònoma Actua”) y en las fiestas mayores de Sants, Abrera, Sant Quirze y Terrassa. El pasado abril se proclaman ganadores del 1er concurso de joves formacions del Vallès Occidental, el concurs TAM!

La Hawha Band se nutre de diferentes estilos musicales destacando entre ellos el hip hop, el funk, el jazz y el soul, combinando la seriedad del estudio de grabación con el desparpajo de los directos.

8 comentarios:

  1. Sonic Mania PC MODS is a true homage to the original Sonic games on Genesis, and it outperforms them in terms of quality and gameplay.
    sonic mania pc crack

    ResponderEliminar
  2. Really Good Work Done By You...However, stopping by with great quality writing, it's hard to see any good blog today.
    fullzversionpro.org
    Azuon CRACK

    ResponderEliminar
  3. I like your all post. You have done really good work. Thank you for the information you provide, it helped me a lot.I hope to have many more entries or so from you.
    Very interesting blog.
    aspc4u.com
    EZ CD Audio Converter Crack
    Avast Pro Antivirus Crack

    ResponderEliminar
  4. Try replying since I'm interested in starting my own website and really want to know where you got this or what motif you're using.
    https://crackguru.net/speedify-crack-keygen/

    ResponderEliminar
  5. I guess I am the only one who came here to share my very own experience. Guess what!? I am using my laptop for almost the past 2 years, but I had no idea of solving some basic issues. I do not know how to Crack Softwares Free Download But thankfully, I recently visited a website named free4soft.com
    CSI ETABS Ultimate
    Abelssoft SSD Fresh Plus
    SnapGene
    ReaConverter Pro
    Adobe Media Encoder
    WavePad Sound Editor

    ResponderEliminar
  6. I guess I am the only one who came here to share my very own experience. Guess what!? I am using my laptop for almost the past 2 years, but I had no idea of solving some basic issues. I do not know how to Crack Softwares Free Download But thankfully, I recently visited a website named xxlcrack.net/
    MAGIX Movie Studio Crack
    Cyberlink PowerDirector Crack

    ResponderEliminar