domingo, 31 de diciembre de 2017

Helena Rosich presenta "Feeling Bill Evans"



Helena Rosich és una cantant de jazz nascuda a Girona. Va iniciar a els estudis de llenguatge musical i guitarra clàssica al Conservatori de Música de Girona. Ben Aviat és va sentir atreta per Diferents tipo de música Folk, Pop, Jazz i Blues. Escoltava a els Beatles, Bob Dylan, John Mayall, Van Morrison, Billie Holiday, Sarah Vaughan i Joni Mitchel. El jazz i el blues l'van captivar i va Començar a els estudis de jazz vocal i piano que ha efectuat a l'Escola de Música Moderna de Girona, i amb la cantant Sabina Witt a Barcelona.
Contínua investigant en el jazz perque per ella Aquesta és una música tan rica i tan plena de matisos que la fan l'instrument ideal per desplegar una variada gamma de sentiments. El seu desig més viu és continuar treballant en noves formes d'expressió dins d'aquest meravellós món del jazz i per això que  ara presenta "Feeling Bill Evans" (Temps Record, 2017)

Aquesta vegada la cantant ha triat una desena de cançons escrites o interpretades paper pianista Bill Evans, una de les figures més extraordinàries de la història del jazz. Per portar a terme aquest homenatge, l'acompanyen Alexandre Carbonell al piano, Manel Fortià al contrabaix, Xavier Figuerola al saxo i Gonzalo del Val a la bateria.

 El disc es presentarà el proper 2 de febrer a les 21h a la Sala La Planeta de Girona.

No hay comentarios:

Publicar un comentario