viernes, 15 de diciembre de 2017

Parlem del grup NUC i el seu disc "Arran del Mar"

foto de NUC.

“Arran del Mar” és el primer disc d’estudi del grup d'indie-rock anomenat NUC. Un disc amb 10 cançons produïdes per Mark Dasousa a l’Atomic Estudio (Ondara).  "Són cançons fetes des del sentiment, des de l’experiència de viure cada moment" diuen. NUC és un grup format recentment a la comarca de La Safor, al País Valencià. L’essència del grup Deo, compositor impregnat d’estils musicals, barreja la dolçor de la seva veu amb una potent guitarra rítmica. Als arranjaments de guitarra i cors, Josep, també com a compositor, li dona color i força a un disc que de segur no deixa indiferent a ningú. Els baixos del disc tenen un especial protagonisme, baixos directes i potents, de la mà del jove baixista Michel i, Jesús, amb ritmes de bateria molt directes i ballables. 
NUC fusiona Rock i Indie amb alguns tocs de pop, a més, inclou sons electrònics, sintetitzadors que donen personalitat i originalitat. L’estil de la banda ve influenciat per grups com Biffy Clyro, Vetusta Morla, Los Planetas, Kings Of Leon... això sí, han sabut forjar el seu propi estil. 
NUC està format per:
- Deo: Guitarra i Veu
- Michel: Baix
- Jesús: Bateria
- Josep: Guitarra i teclats.
"Arran del mar" un disc enèrgic, amb una varietat de colors, notes i lletres, la força rítmica del valencians i les lletres vivencials en valència que en un ritme compassat fan viure les emocions a flor de pell. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario