lunes, 22 de enero de 2018

Entrevistem a The Bounties: garage romplesuelas des de Terrassa

THE BOUNTIES es un grup de garage rompesuelas de Terrassa (Barcelona)

foto de Bounties.

1. Com us vau iniciar en el món de la música i quina es o era la teva motivació?
(ARI) La veritat, es que des de que els nostres pares ens van gestar. Fa poc hem descobert que som germanastres, de mares humanes diferents però amb un mateix pare, Orfeu. D’aquí la nostre passió i dedicació innata per la música. És una condició natural que portem dins nostre, per això no ens cal motivació.

2. Com es crear el projecte “ Bounties" i com ha anat evolucionant al llarg del temps? Teniu altres projectes paral.lels o anteriors?
(ARI) Els projectes anteriors i paral•lels han anat morint en extranyes circumstàncies, així que creiem que en realitat una energia còsmica d’origen diví va voler que els fills d’Orfeu acabessin junts. Per això pensem que la nostre conjunció, en realitat, va ser voluntat d’una força superior. Realment, no sabem com un dia estavem tocant tots junts i simplement va ser la risa i vam seguir tocant, i seguim tocant i seguirem tocant fins que els deus se’n cansin. 

3. Quins mitjans, col.laboradors heu tingut per gravar i promociar la vostra música?
(ARI) Janus Noise, Max Power, tot handmade de mooment.  properament……... 

4. Com us veieu dintre del panorama de la música catalana? Com veieu el panorama musical terrassenc? 
(ARI)Ara mateix com una llavor de poma dins d’una poma sencera. Al principi no es veu i si es veu la gent l’utilitza per fer compostatge (que vindria a ser el panorama musical terrassenc). Poden semblar inofensives, però si s’ingereixen a grans quantitats poden esdevenir cianur! 

5. Com definirieu la vostra música?
(OTTO) Bollywood Trap Swaj

6. Quins son els propers concerts que fareu? 
(OTTO)19/01 Wavelet & PersonPerson (Sala SLow, BCN)
20/01 Aloha Bennets & Los Garage (Casa Orlandai, BCN)
28/01 Peach Pit (Almo2bar, BCN)

7. Quin ha sigut el vostre millor concert com a músics i espectadors? 
(OTTO) El millor concert on hem tocat segurament sigui a la Festa Major de Barbera del Vallès, on teniem un tirador de cervesa al camerino i una nevera plena d’alcohol. Vem fer sexe amb el tirador de totes les maneres que poguis imaginar.
El millor concert que hem presenciat es Nastys + Holy Bouncers + Medalla + Mystic Caravan en el zulo del pumarejo on hi cabien 20 persones, no hi havia escenari, el pogo ho ocupava tot, el cantan dels nastys es va fer una palla en directe, etc.

8. Quines són les vostres influencies musicals? 
(PAU)Les nostres influències musicals són diverses, des de l’Octavi que li agrada el trap i porta un tatuatge dels rollings, el Xevi és un enamorat de la música contemporania i minimalista, el Pau tira més per ritmes funky i més antics, i a mi m’agrada el reggueton i el perreo. 
Però finalment treiem una música més semblant al rock psicodèlic i “garage”, passant per la música indie. En definitiva ens agrada molt experimentar.

9. Quina es la vostra última descoberta musical emergent?
(PAU) Bounties sense dubte. Visca la humilitat!

10. Un lloc on us agradaria tocar?
(PAU) Ens faria molta il•lusió poder tocar a festivals del “rollo”, per a poder tenir màxima difusió de la nostra música. Així que per ser pràctics…   Primavera Sound. Perquè no?

11. Que aconsellaríeu a un grup emergent que comença ara amb el seu projecte musical?
(XEVI) Desenvolupar un estil propi on cada un dels membres es senti identificat, sense fer cap cas a les corrents de moda ni deixar-se influenciar pel que la gent vol escoltar.

12. Què és el que us apassiona de la música?
(XEVI) Deixar-se descobrir-se a un un mateix i com es pot arribar a penetrar al subconscient de la gent. Venerem el poder d’un art que pot fer-te arribar a l’èxtasi sense permís.

13. Creieu que la música amanseix les feres?
(XEVI) Diuen que el famós contratenor Farinelli aconseguí calmar l’esperit de Felip V amb el seu incommensurable cant angelical...


No hay comentarios:

Publicar un comentario