jueves, 18 de enero de 2018

Guillem Soldevila presenta al febrer el nou disc "Fins demà o la propera metamorfosi"

Partint de la premissa que res es pot donar per fet i tot està en constant canvi, "Fins demà o la propera metamorfosi" (Satélite K, 2018) marca un nou cicle en la trajectòria de Guiem Soldevila, donant pas a un llenguatge personal on la música s’expandeix des de el pop al clàssic, del folk a l’electrònica o del rock a la sensibilitat acústica.

Aquest no és tant un disc d’un cantautor com el d’un músic inquiet que, més enllà d’etiquetes, canta, arranja i produeix cançons que ens parlen de girs inevitables, dubtes, miracles, vels o narcisos que tots portem a dins.

Gravat entre França, Barcelona i Menorca, Fins demà o la propera metamorfosi compta amb un gran equip de músics i col·laboracions de renom dins del panorama català com Gemma Humet o Cece Giannotti que faran del directe una experiència musicalment intensa i visualment cuidada.

El cantautor ciutadellenc ha presentat el treball nou al Teatre Principal de Maó acompanyat d’un gran elenc de músics, on va deixar palès el domini i gaudi de la seva nova identitat artística i va revelar que l’alquímia entre delicadesa i potència és possible. Els següents concerts seran al festival Barnasants de Barcelona (25 de febrer) i al Teatre Xesc Forteza de Palma (3 de març).

No hay comentarios:

Publicar un comentario