jueves, 4 de enero de 2018

Saurom presenta el seu 9è disc d'estudi "La magia de la Luna"

La Magia de la Luna (2017)

El grup de San Fernando (Cádiz) SAUROM presenta el seu 9è treball d'estudi, titulat "La Magia de la Luna" (Maldito Records, 2017), el disc va sortir el passat 5 de desembre.
Coincidint amb l'última etapa de la celebració del seu 20é aniversari, la banda ha volgut oferir una perspectiva folk, celta i joglaresca amb un nou disc en format acústic basat en alguns dels millors temes de la seva trajectoria, però actualitzats en una dimensió totalment diferent a l'original.
Aquestes 12 cançons escollides són: Numen, Aquel paseo sin retorno, Saloma, El Pozo de Arán, Romance de la Luna, Luna, El saltimbanqui, Zulema, Sueños perdidos, Músico de calle, Vida, La isla de los hombres solos i Cosmos.
Un fantàstic àlbum treballat a consciencia amb instruments reals, explorant matissos i melodies exquisites unides a harmonies vocals novedoses, donant, una vegada mes, una lliçó magistral de musicalitat, demostrant que es un grup amb recursos inesgotables i que aposta per un enfocament diferent, progresiu i experimental de la música. La seva projecció es imparable. Deixeu-se embaucar per "La Magia de la Luna".


No hay comentarios:

Publicar un comentario