sábado, 20 de enero de 2018

The Lazy Lies presenta el treball "Less Talk More Action"


Després de les bones crítiques que va rebre el seu disc de debut, col·locat en diverses llistes de millors discos de 2016 a Espanya i a Estats Units, THE LAZY LIES presenten Less Talk More Action, un disc que conserva la frescor, els jocs de veus, les melodies i les influencies sixties que els fan especials (Nancy Sinatra, The Kinks, The Zombies), tot afegint-hi unes pinzellades esporàdiques de vents, cordes i xilòfons que porten les cançons a un nivell.

Les veus de Montse Bernad i Roger Gascon sorprenen amb registres diferents dels que ens tenien acostumats al primer disc, des del punt canalla d’ella a Pinstripe Suit fins la suavitat d’ell a Primrose Hill, preciosa cançó que canten tots dos a dues veus. El pop lluminós de melodies assolellades fa acte de presència a Spiral Skies, Flower Garden i Jack & Sophie (Separate Lives), colorejades amb detalls de vents i cordes, segones veus juganeres i alguna coda amb un cert punt psicodèlic. La sensualitat de la veu de Montse Bernad a cau d'orella sedueix a Breakfast In Bed, Everything Is Going Around o la sorprenent Just Fine, una breu suite de quatre mini cançons que tanca el disc.

THE LAZY LIES, formats per Roger Gascon, Montse Bernad, Xavi Mir, Dedé Camprubí i Josep Mateo, van debutar el 2016 amb un disc homònim que han presentat aquests dos anys a diverses sales i festivals, com el de Pedralbes (obrint per Roger Hodgson de Supertramp), Curtcircuit, Apolo [2] o el Hard Rock Café.

"Less Talk More Action" (U98 Music, 2018) sortirà el 19 de gener en CD i vinil i es presentarà en directe el 3 de febrer a la sala Nota 79 de Barcelona i el 17 de febrer a Fnac El Triangle.

No hay comentarios:

Publicar un comentario