jueves, 22 de marzo de 2018

CARMEN 113 presenta el seu quart disc "Discutir desnudos"


CARMEN 113 va iniciar una nova trajectòria en 2013 amb nous components i una nova visió de la música a través d'un renovat camí sonor.
Ha consolidat aquest nou projecte gràcies a nombrosos concerts, entre ells, actuant com a teloners de Vetusta Morla i també de IZAL, dos dels referents musicals de la banda.
La banda publica "Discutir Desnudos", editat per U98 Music, evolucionant en el seu nou estil cap al pop més ballable.
"Discutir Desnudos" serà el quart disc de CARMEN 113 i està concebut com un disc conceptual que explica l'evolució d'una relació de parella al llarg dels anys. CARMEN 113 part d'aquesta idea per narrar els moments més viscerals d'una relació on la fragilitat i l'honestedat dels protagonistes són el fil conductor de les cançons. Així doncs, "Discutir Desnudos" sembla ser la fórmula magistral per superar qualsevol adversitat en una relació.
Desnudos" és un treball cuinat a foc lent i a consciència que ha estat gravat a Music Lan Estudis i l'estudi propi de la banda, Eufònic Estudis. "Discutir Desnudos" continua i evoluciona el nou camí estilístic iniciat amb el seu anterior treball, "Mecanismos de Defensa". Un cop més, l'enginyer de so Jordi Mora (Enrique Bunbury, Love of Lesbian, Standstill) ha estat l'encarregat de mesclar aquesta petita joia discogràfica que ha estat masteritzat per l'internacionalment reconegut Hi ha Zeelen (Tears For Fears, Marvin Gaye, Level 42, LA, Rufus T.Firefly).

No hay comentarios:

Publicar un comentario