domingo, 20 de enero de 2019

El grup de Godella INSOMA presenta el seu "Incandescent"



INSOMA es un grup un grup de rock de Godella (País Valencià), format per  Pepo LLopis: Veu, Jordi Gabriel: Guitarra i veu, Uri Sturze: Baix, Ferran Castillo: Bateria, Natxo LLoret: Teclat, Toni Benlloch: Trompeta, Andreu Climent: Saxofó i veu, David Ramírez : Guitarra  i Edu Belenguer: Trombó.

El passat 18 desembre de 2018 van presentar el nou disc "Incandescent" (RockCd Records) on a travès de 10 cançons que parlen de superació i de ràbia, de realitat i ficció, de misteri i metralla... Un procés ple de sensacions trobades, de temps per a reflexionar i sobretot de ganes.

El secret d'aquesta banda de l'horta de València, es creure en el que un fa, amb energia, optimisme i força es el secret d'aquesta banda. On amb temes tant en castellà com en català molt sincers, quotidians i propers captiva el seu oïdor.

Són i seran la fusió de les emocions i el cúmul dels estats d'ànim que ens envolten, i que a voltes, passen desapercebuts, som incandescència. La il·lustració del nou treball és a càrrec de l’artista Alberto Morato.



No hay comentarios:

Publicar un comentario