lunes, 11 de febrero de 2019

Band Of Skulls llancen a l'abril el 5è album "Love Is All You Love"

Buy Online Band of Skulls  - Love Is All You Love CD

L'aclamat grup de rock britànic Band Of Skulls llançarà el seu cinquè àlbum "Love Is All You Love" el 12 d'abril de 2019 a través de So Recordings. Com a continuació de "By Default" (2016), el nou disc l'ha produït Richard X, qui també ha ajudat a compondre 4 de les cançons. El eufòric single "Cool Your Battles" està disponible per escolta i com a tema de descàrrega amb les pre-orders de l'àlbum.

"Cool your battles, stop the hating. All that matters will be waiting for you. "
'Cool Your Battles'
"Un crit anti guerra davant les èpoques turbulentes", comenta la banda sobre el nou single. "Tota l'energia que gastem lluitant entre nosaltres pot usar-se per fer alguna cosa positiva, alguna cosa real. Així que no t'oblidis de sortir, enamorar-i sentir-te viu ".

Band Of Skulls donarà suport al nou disc amb una sèrie de shows especials durant la setmana del llançament, començant amb un en la seva ciutat al Southampton Central Hall l'11 d'abril fins al 16 d'abril a Islington Assembly Hall a Londres. 

'Love Is All You Love' es va gravar en els Miloco Studios de Londres, The Smoakstack studio a Nashville i en el propi estudi a Southampton dels fundadors banda Russell Marsden (guitarra, veu) i Emma Richardson (baix, veu). Després de la amistosa marxa del bateria Matt Hayward, Russell i Emma van començar la composició del disc en 2017 i ràpidament van escriure unes quantes cançons noves. Va ser un procés lliure i experimental barrejant electrònica i instruments en direto, treballant ràpid, descartant idees i seguint endavant amb les que els agradaven.
Després van anar a The Toyshop- Miloco studio de Londres per col·laborar amb Richard X, conegut per la seva innovadora producció amb artistes com Shop Boys, Goldfrapp o Sugababes, el 'Freak Like Em' va ser un dels singles més destacats de la dècada dels 2000 . Richard X va animar el nou esperit d'experimentació de Band Of Skulls impulsant la combinació de l'electronica i el directe barrejant els dos i creant interessants dinàmiques. Un cop van finalitzar la composició de totes les cançons, el grup va tornar a Nashville per gravar els elements de directe amb el bateria de Eagles Of Death Metal, Julian Dori.
Tots aquests elements van afegir molt poder i força a 'Love Is All You Love', especialment amb l'implacable 'Carnivorous' i la curta i aguda sacsejada de 'That' s My Trouble '. 'Cool Your Battles és més obert, mentre' We'RE Alive 'és un pols pesat amb un toc de malenconia. El tema 'Love Is All You Love' manté el sentiment de quan el van tocar en directe a Nashville. Aquesta cançó, en particular, sembla que engloba el sentiment de tot l'àlbum.

"Aquest disc és dur i tendre amb un esperit rebel", comenten Emma i Russell. És un àlbum positiu, transmet el que pot ser possible amb una mica d'amor i amabilitat humana que pugui ajudar a portar un canvi positive. Ens basem en experiències personals, canvis en la nostra vida sense evitar que ens afecti el que passa al món politica, cultural i ambientalment però intentem superar aquest sentiment, de vegades impotent, creant, escrivint, connectant-nos amb persones fent alguna cosa nova ".

Des de 2009, Band Of Skulls han llançat quatre discos d'estudi i s'han construït una reputació com a banda de directe, tant a Nashville com als Estats Units, on han actuat al Batega Xou amb David Letterman, Late Night amb Seth Meyers i Last Call amb Carson Daly. Han girat amb grans grups com Muse, Red Hot Chili Peppers, Queens Of The Stone Age i Black Keys entre d'altres, a més de fer concerts per tot el món com a caps de cartell.


No hay comentarios:

Publicar un comentario