lunes, 4 de febrero de 2019

Maui pública nou disc 'Por Arte de Magia'

 

Maui, nou disc  'Por Arte de Magia'. veure reader

També arrenca gira, amb el concert presentació a Madrid el pròxim 5 de març, a la Sala Galileu

Maui és poesia, compàs, teatralitat, humor i pura màgia. Arriba el seu cinquè disc,  'Por Arte de Magia', un ramell de temes frescos, sense trucs ni vareta màgica, i d'històries quotidianes teixides amb el llenguatge senzill i captivador al qual la cantautora de Utrera ens té ben-acostumats.

Després de quatre discos, un mundanza física i espiritual de la seva estimada Granada a Madrid i després de diversos espectacles de gran èxit com 'Soy una feria' o 'Domingos de Vermút y Potaje' (encara en cartellera), torna amb 'Por Arte de Magia', un treball carregat de força i sensibilitat a parts iguals ,. Sota la batuta de Ferran Illán en la producció, compta amb col·laboracions de bandera, amb els versos magistrals de Chipi de La Canalla, la flauta del mestre Jorge Pardo, la veu de bruixot gitano Antonio Carmona i el cant i la sal del mag del compàs Tomasito.

Diuen d'ella que és la Lady Gaga del flamenc, la Woody Allen de la cançó, la Björk d'Utrera, un friki-flamenca-cool, la diva de l'humor amb compas ... però és simplement Maui

La cantactriu d'Utrera única en la seva espècie, teixidora d'històries que abriguen les emocions des del riure a l'pessic. Una dona valenta, primera gitana d'Utrera que es va atrevir amb el violoncel, creadora que salta barreres, no ha parat de créixer, aprendre i evolucionar en els seus gairebé quinze anys de carrera, on ha aconseguit guanyar-se l'afecte i admiració de companys de la talla de Rosario Flores o la seva padrina artística, Martirio, entre molts altres artistes i actors amb els quals ha compartit no només escenari.



No hay comentarios:

Publicar un comentario