viernes, 15 de enero de 2021

A ritme de 3 per 4 el Tradicionàrius estrena Festival: Almanac 40 anys el primer espectacle

La música tradicional neix, creix i es modifica molt arrapada a les vicissituds de la vida i el que hem viscut enguany no serà cap excepció. Amb les limitacions conegudes, la nostra opció. Al llarg del 2020, ha estat la de mantenir al màxim la nostra activitat segons les regles de cada moment. I cal explicitar l’agraïment a totes les moltes persones que ens heu anat seguint i als i les músics que ens heu ajudat. Aquest és el principi que, tot i les incerteses d’ara mateix, ens ha dut a preparar aquesta proposta pel TRADICIONÀRIUS 34. A ritme de vals, el Tradicionàrius estrena la seva primera edició amb la direcció de la Carol Duran i inicia el procés de renovació que s’anirà fent cada vegada més perceptible els propers anys.

El Tradicionàrius fa 34 anys que ens ho demostra. Per això, aquest hivern tan diferent, tornarem a arribar amb força, amb imaginació, amb resiliència i amb tossuderia perquè volem fer-vos ballar. I ho farem encara que sigui a través de les pantalles, si cal.


Almanac, 40 anys

El 15 de gener inaugurem el Tradicionàrius 34 amb una proposta musical de Jordi Fàbregas i Saki Guillem: Almanac, 40 anys. Un projecte de reinterpretació del primer disc de La Murga Almanac (EDIGSA 1981), que en aquell moment va representar un punt d’inflexió amb les sonoritats del folk. Un disc que va portar les cançons i melodies tradicionals cap a un espai de dignificació merescuda, experimentació necessària, risc, respecte i divulgació. Una producció del CAT Tradicionàrius i la Fira Mediterrània de Manresa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario