viernes, 7 de agosto de 2020

Marttin estrena la seva nova proposta musical "Junt@s"

Després de l'èxit de la seva primera cançó “Un paso más”, un dels prescriptors més importants de el món de l'esport, ens presenta el seu nou tema "Junt@s"

Marttin és un nou projecte artístic que ve acompanyat d'una base molt sòlida amb milers de seguidors a les xarxes socials. Després d'aconseguir més de 180.000 streamings només a Spotify de la seva primera incursió en el món discogràfic amb la cançó “Un paso más”, aquest prescriptor del món de l'esport ens segueix presentat les seves pròpies composicions amb un altre tema que promet ser un èxit.

Es tracta de "Junt@s", una cançó amb una lletra que ens commina a la unió i solidaritat per salvar qualsevol obstacle i que ve acompanyat d'una música fresca i optimista.

El projecte musical de Marttin vol crear la banda sonora perfecta per a totes aquelles persones que facin esport i vulguin l'acompanyament ideal a l'hora de fer la seva pràctica preferida.

Esport, música, viatjar ... podrien ser les tres paraules que millor defineixin aquesta aventura, i la música enmig com a vehicle conductor de tot. A més, Marttin pretén inaugurar amb aquest projecte un nou estil musical: el "Pop Sport".

No hay comentarios:

Publicar un comentario