miércoles, 5 de agosto de 2020

MIST3RFLY llança novetats i presenta l'EP "Max Hyper Boom",


MIST3RFLY llança novetats i aquest any presenta l'EP "Max Hyper Boom", disc que inclou 6 cançons, amb 4 noves cançons, i 2 versions la cançó que dóna títol a l'EP, inclosa en el seu últim quart àlbum "Vòrtex".

MIST3RFLY estrena aquest divendres 7 d'agost, un nou EP "Max Hyper Boom"
Una de les poques glopades d'aire fresc que tenen tots els mesos d'agost -en l'escena electrònica espanyola-és la bona pràctica que el productor sevillà Mist3rfly ens té acostumats des de fa anys, amb la publicació d'un extended play. Aquest any, i coincidint amb la recent publicació del seu darrer treball "Vòrtex" no faltarà a la cita d'aquest ritu sintètic. El proper single que s'extraurà del seu últim llarga durada serà reconvertit en E.P. i el conformaran 6 talls, amb 4 temes inèdits compostos per a tal celebració, amb un bonusextra de dues versions de "Max hyper boom":

01 - Max hyper boom (Vídeo Edit)
02 - Even Club
03 - Monkey Drug (con Atk Epop)
04 - Torreblanca (con Atk Epop)
05 - State Secrets (con Serch.)
06 - Max hyper boom (Álbum versión)

Excitant col·laboració de Sergio Salesa de la banda Serch., Amb el qual ha compost el tall 5 on donen curs a la electrònica més New Wave. Amb Atk Epop (company en Lemon ^ fly) i qui reforça els seus directes, ha compost els tracks 3 i 4, sent peça fonamental en la realització de el vídeo clip que acompanya aquest senzill que està il·lustrat amb imatges de la presentació de l'àlbum "Vortice" el passat 3 de juliol a la Sala Even de Sevilla, on resumeix perfectament en 3 minuts 41 segons el que va passar allà i poder captar com és el seu directe tant sonor com en el visual.


No hay comentarios:

Publicar un comentario