lunes, 21 de septiembre de 2020

Maurino ens presenta "En camino"


'En Camino' és el primer EP de Maurino, en què veiem una pinzellada de tots els sons que podrem trobar en el seu nou material. Aquest treball està format per quatre temes i inclou els dos singles que ja havia publicat en els mesos passats, al costat de dues noves cançons.

'En Camino' , el seu segon single i el que dóna títol a l'EP, una cançó més intimista que contrastava amb els aires industrials i la foscor de tocs urbans i electrònics de "MAKINA" (el seu primer single), on vèiem la mà de Jori Collignon (SKIP & DIE) en la producció.

A més comptarà amb dos temes inèdits "Parece" i "Loco", una cançó que parla sobre la bogeria a la qual ens pot portar l'amor. Un so pop amb baixos foscos i synths que recorden als '80. Una cançó en la que de nou veiem la mans de Jori Collignon (SKIP & DIE) en la producció com en el seu primer single, i que mostra el ventall de sons urban, hip hop, el llatí i el reggae que trobem en l'EP.

Maurino, l'artista d'origen xilè i establert a Amsterdam inicia el seu projecte en solitari de la mà de calaverita Records.

Després d'anys com a membre fundador del col·lectiu de rock llatí refrigeris i gaudint d'un gran èxit amb les seves nits de festa llatina: Macumba, que se celebren fins a 8 ciutats dels Països Baixos i en les que ha compartit escenari amb artistes tan rellevants dins de el so llatí com JBalvin, Maurino està fent el que li més li agrada, un autoexpressió d'ell mateix que portarà amb si un nou disc. “Me estoy redescubriendo”, diu. “Y es tan poderoso…”.

Maurino s'ha trobat amb un so espès i dinàmic, barrejant estils tropicals com el urban, hip hop, el llatí i el reggae en una combinació única, seductora i fanfarrona que ha anomenat "Future Latin". El nou material ha estat concebut durant sessions a Portugal, en l'estudi delproductor holandès Jori Collignon, la meitat de SKIP & DIE.

Després de la nova situació que ens ha tocat viure, els plans d'estiu i tardor en què visitaria Espanya presentant el seu nou projecte s'endarreriran, i el seu àlbum es publicarà finalment al començament de 2021

La música de Maurino Alarcón ve influenciada per moltes facetes. És fill de refugiats xilens que van fugir de la brutal dictadura d'Augusto Pinochet, Maurino va néixer i va créixer en llibertat a Amsterdam, una educació que encaixava a la perfecció amb les seves arrels llatines, l'activisme polític dels seus pares i la llibertat creativa liberal de la ciutat .

No hay comentarios:

Publicar un comentario