domingo, 23 de enero de 2022

Argedis el projecte musical de Miquel Isaías Vivo Martinez ens presenta disc "El Origen"

'El Origen' és el primer àlbum del compositor i músic Miguel Isaías Vivo Martínez, de 23 anys, sota el seu projecte musical ARGEDIS.

El disc va sortir a la llum el passat 6 de novembre del 2020 i ara es rellançarà sota el segell de Maldito Digital. 'El Origen' està format per 10 cançons que compten amb un ampli ventall d'instruments, que passen des de la guitarra elèctrica, al quartet de cordes, el saxòfon o la flauta travessera, així com també d'estils diferents sota un mateix fil conductor, ple de matisos i ple de detalls ocults.

Podem trobar tant temes instrumentals com amb veu i cada cançó compta també amb una il·lustració pròpia que es troba al llibret.

La cançó que es va estrenar com a single és 'Rocío', una balada que funciona com a eix del disc, a través de la qual neix el concepte de l'àlbum.

Miguel Vivo és un artista autodidacte, polifacètic i amb una visió molt particular a l'hora de traçar melodies i connectar emocions a través de la música. ARGEDIS s'estrena al panorama musical amb una passió, una elegància i un amor al detall veritablement cridaners. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario