sábado, 14 de mayo de 2022

Homo no sapiens publica el seu nou treball "Sé acabó la tontería"

La banda de rock alacantina HOMO NO SAPIENS presenta el seu mini-LP  “Se acabó la tontería” (Maldito Digital, 2022). La banda en actiu des del 2001 i refundada el 2018 amb una carrera de 20 anys sobre els escenaris, han sabut crear un estil propi, que aconsegueix la seva maduresa amb aquest 5è treball. Després dels avenços de "El Cor de la Fera" i "Un Estorbo con Piernas".

En aquest mini-LP, destaquen els contundents riffs de guitarra, assentats sobre una potent base de baix i bateria, on encaixen unes lletres treballades i bilingües (tant en català com en castellà), amb tornades enganxoses, creant el seu coreable i característic metalpunkrock.

“Se acabó la tontería”se suma a la discografia anterior publicada per la banda: "d-Evolución” (Santo Grial Producciones, 2005), “Con el vaso medio lleno” (Santo Grial Producciones, 2008), “Ya lo ves” (Santo Grial Producciones, 2010) y “HnS” (Rock Estatal Records, 2019)

Tota aquesta discografia, composta per quatre discos i un LP, es publica també a totes les plataformes digitals per poder ser gaudida per tots els seguidors de la banda. Una discografia completa, de tota una carrera d'una de les bandes amb un estil personal i transgressor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario