domingo, 22 de mayo de 2022

L’Empordà Music Festival aixeca el vol.

La primera edició de l’Empordà Music Festival aixeca el vol. Una nova aposta per la música al Baix Empordà que impulsen els Voltors. El 30 de juliol, fins a 5.000 persones podran gaudir dels concerts que es faran a l’aparcament del Camp de Futbol Vell, al costat del passeig Marimón Asprer de La Bisbal d’Empordà.

Aquest dimecres 30 de març s’han donat a conèixer tots els detalls d’aquest nou festival d’estiu amb la presència de representants de la comarca i el territori gironí. L’acte ha començat amb una acció sorpresa d’altura: els organitzadors i les autoritats han despenjat una lona de 10 metres d'altura per per mostrar el cartell amb els artistes convidats. Són cinc bandes i dos discjòqueis: Zoo, Lágrimas de Sangre, Zzoilo, La Fúmiga, la Orquestra Di-versiones, Carlos Selektah i Carles Pérez. Més de 10 hores de música en directe, des de les sis de la tarda i fins la matinada. 

La música serà l’atracció principal del festival, però no l’única. Els assistents podran gaudir de diferents ambients per cada moment de la nit a la Zona Village: relaxar-se al chill-out, degustar productes gourmet de les parades de food trucks i ser les estrelles del photocall, entre d’altres. Bon ambient, bona música i tot a preus populars: 15 € per a les persones d’entre 6 i 14 anys i 25 per a les de més més de 15 anys.

Tal com destacat l’organització a la roda de premsa al Teatre El Mundial, l’Empordà Music Festival neix de les ganes i la necessitat de tenir un esdeveniment propi amb essència empordanesa, lluny de la primera línia de mar però amb l’objectiu de marcar l’agenda musical de l’estiu. L’Associació Juvenil i Cultural Els Voltors és una de les entitats més actives i implicades amb la cultura popular del municipi. Té més de 25 anys d’experiència en l’organització d’esdeveniments de gran format com la Festa de Carnaval, la Festa Exòtica o l’Empordà Holi Festival. Amb l’arribada d’aquest nou festival la capital del Baix Empordà pren així protagonisme en temporada alta i amplia la seva oferta cultural apostant pel públic local i comarcal. Un impuls social, cultural i econòmic tant per a la població com pels establiments i la restauració de la ciutat.


Carles Puig, regidor de Cultura de l’Ajuntament de La Bisbal d’Empordà:

“Que una entitat com Els Voltors s’atreveixi a fer un gran festival quan normalment les grans promotores munten festivals d’aquests com a Bisbal és un orgull”


Agnès Gasull, la consellera comarcal de Cultura del Consell Comarcal del Baix Empordà:

“Al Baix Empordà tenim un territori molt cohesionat. Amb l’Empordà Music Festival obrim la comarca. La cultura ens reforça com a destinació. Avui que presentem aquest festival sumem una proposta cultural, una nova cita, que encaixa i interactura perfectament amb el nostre territori.”


Pau Presas, el vicepresident primer de la Diputació de Girona:

“Un nou festival que arriba per enriquir encara més l’oferta cultural de la comarca i per extensió tota la demarcació, amb la voluntat d’esdevenir un nou referent, un punt de trobada i convençut que amb la força i la il·lusió de quedar-s’hi i entrar a formar part del calendari de festivals gironins. Des de la Diputació donem suport a apostes potents de foment de la cultura del territori com aquesta.”


Enric Marquès, alcalde de La Bisbal d’Empordà:

"Com a Alcalde, estic orgullós de totes les entitats, del teixit cultural i associatiu del municipi. Quan em trobo amb altres alcaldes és el que més envegen. La feina de ciutat s'ha de fer entre tots. Com a capital del Baix Empordà som un pol de generar accions a nivell cultural, social i de promoció de la ciutat. Hem de tenir clara aquesta visió de comarca que el festival ens planteja"


L’Empordà Music Festival no seria possible sense els espònsors privats i el suport de les institucions públiques: Estrella Damm, Coca-Cola, Casa Negre, Sol Gironès, Transports i Grues J. Solés, l’Ajuntament de La Bisbal d’Empordà, el Consell Comarcal del Baix Empordà i la Diputació de Girona.


No hay comentarios:

Publicar un comentario