jueves, 19 de mayo de 2022

Magalí Sare ens presenta nou disc "Esponja"

"Esponja" La temàtica de les cançons d'aquest nou treball de Magalí Sare gira al voltant de la configuració de la pròpia personalitat, posant l'èmfasi en les etapes de la vida que més van definint el nostre caràcter, la infantesa i l'adolescència, èpoques tendres, convulses i plenes de canvis. És un disc ple de confessions i ple de sentit de l'humor i la principal inspiració han estat les dones de la seva família: la mare, la germana, la neboda i també ella mateixa. Al disc també hi ha una versió d'una cançó del seu germà.

Gravat pràcticament durant tot l’any 2021, aquest disc ha estat enregistrat en diferents llocs: principalment a Olivera Estudi, a Banyoles, on ha treballat colze a colze amb el productor Pau Brugada, en espais singulars de Centelles i la Fundació La Plana on va gravar diferents guitarres amb en Sebastià Gris, a Estudis Ground de Cornellà del Terri on varen fer sessions de gravació amb el baixista Vic Moliner i el bateria Dídak Fernàndez i a BSO i a El Patio Estudio a Barcelona, on van gravar les col·laboracions del disc.

A "Esponja" hi ha dues col·laboracions molt especials: la primera és amb en Salvador Sobral, que ja la vam descobrir amb el tema "Sempre vens assim", produït per Sebastià Gris i ella mateixa, del qual se’n pot veure un videoclip, i la segona col·laboració és amb el grup Las Migas, que donen un color aflamencat a la cançó titulada "ETC".

No hay comentarios:

Publicar un comentario