sábado, 1 de octubre de 2022

L’Associació Valenciana de Sales de Música en Directe En Viu! presenta la tercera edició del Circuit Viu!

L’Associació Valenciana de Sales de Música en Directe En Viu! presenta la tercera edició del Circuit Viu!. Es tracta d’un cicle d’actuacions que es desenvoluparà durant els mesos de setembre, octubre i novembre. El seu objectiu principal és dinamitzar el sector musical i fomentar l’assistència a les sales de concerts, considerades punts estratègics de l’activitat cultural de les nostres ciutats. Així, es dona continuïtat a la iniciativa Viu. Cap estiu sense música encetada en 2020 i que va ajudar a impulsar l’activitat davant els estralls provocats per la Covid-19.

Enguany, el Circuit Viu! s’encetarà el dissabte 24 de setembre amb els espectacles de la formació canadenca de rock, soul i blues Bywater Call al Loco Club i del cantautor gallec Luis Fercán a El Volander, ambdós locals situats a la ciutat de València. A la capital del Túria, també hi haurà actuacions a Radio City, Matisse Club, Peter Rock Club, Café Mercedes Jazz, 16 Toneladas, La Salà i a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània. Tanmateix, el projecte també s’estendrà a escenaris de Castelló de la Plana (Salatal Club, Pub Terra, La Casa de la Mar); Alboraia (La Casa de la Mar); Aiora (Matadero Live Music); Gandia (Teatre del Raval); Sant Joan d’Alacant (Sala Euterpe); Sant Vicent del Raspeig (The One) i Alacant (Sala Stereo). Per tant, el públic podrà assistir a concerts en 18 sales diferents de tot el territori valencià.

D’aquesta manera, el Circuit Viu! s’erigeix com una proposta musical anual que permet mantenir l’activitat dels agents de la indústria musical valenciana (artistes, mànagers, sales, etc.) una vegada ha acabat la temporada de festivals d’estiu. D’altra banda, s’ha de destacar que la programació s’ha elaborat seguint els criteris de qualitat musical, varietat estilística, paritat de gènere i diversitat de procedència geogràfica. A més, s’ha combinat la presència d’intèrprets consolidats i novells. En aquest sentit, els assistents podran gaudir amb les veus valencianes de Pau Alabajos, Leya P, Kela, Júlia, Alúa, Novembre Elèctric, Neus Ferri, Elena Játiva, Clara Andrés, Cactus o Amarillo Fiesta; les sonoritats rockeres de Las Wonder (Múrcia), Agoraphobia (Galícia) o Menta (Madrid); l’ska de Rokavieja (Múrcia); i el pop de les gallegues Yoly Saa i Sara Sístole, entre altres.

Finalment, el Circuit Viu! incideix en la col·laboració entre entitats públiques i privades per impulsar l’enriquiment cultural de la societat. Així, s’ha de destacar que el projecte compta amb la col·laboració de la Federació Valenciana de la Indústria Musical; la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana a través de l’Institut Valencià de Cultura; i de l’Ajuntament de València.

Les entrades estan disponibles en el web del cicle: www.enviu.es.


Programació del Circuit Viu!


Octubre

Dissabte 8: MAMI a Salatal Club (Castelló de la Plana)

Divendres 14: Pau Alabajos al Pub Terra (Castelló de la Plana)

Dissabte 22: Leya P al Radio City (València)

Divendres 28: Kela a la Sala Euterpe (Sant Joan d’Alacant)

Divendres 28: Yoly Saa a La Casa de la Mar (Castelló de la Plana)

Dissabte 29: Júlia a la Sala Stereo (Alacant)


Novembre

Dimarts 1: J.R. Martín al Matisse Club (València)

Dissabte 5: Agoraphobia al Peter Rock Club (València)

Dissabte 5: CMJ Trio al Café Mercedes Jazz (València)

Dissabte 5: Rokavieja + The Pulse al Matadero Live Music (Aiora)

Diumenge 6: Alúa al 16 Toneladas (València)

Dissabte 12: Novembre Elèctric al Teatre del Raval (Gandia)

Dissabte 12: Neus Ferri + Gem a La Casa de la Mar (Alboraia)

Divendres 18: Elena Játiva + Sara Sístole a La Salà (València)

Dissabte 19: Clara Andrés a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània (València)

Divendres 25: Cactus a la sala The One (Sant Vicent del Raspeig)

Dissabte 26: Menta + Amarillo Fiesta a La Salà (València)

No hay comentarios:

Publicar un comentario