lunes, 3 de octubre de 2022

Lola Marsh presenta "Satellite"

El duet israelià, compost per la vocalista Yael Shoshana Cohen i el multiinstrumentista Gil Landau, anuncia el tercer disc per al 28 d'octubre amb 'Satellite', el seu nou single.

Després d'un primer avançament, 'Love Me On the Phone', el nou tema de Lola Marsh arriba acompanyat d'un videoclip dirigit per Tom Gan Or.

'Satellite', que es presenta com la meitat d'un single doble, és una cançó commovedora i poètica sobre el conflicte entre el desig de romandre junts i l'anhel de ser lliures en les relacions.

Després de l'èxit del seu últim single, 'Love Me On the Phone', llançat en acabar una èpica gira per festivals europeus, la sensació de l'indie pop de Tel Aviv, Lola Marsh, torna a allò essencial amb l'impressionantment emotiu i sensacionalment interpretat nou single 'Satellite'.

Amb una presència commovedora i una passió descarnada, 'Satellite' es construeix amb una profunditat lírica i vocal feliçment commovedora. Hi ha una clara sensació d'anhel i fins i tot de desesperació en la manera com aquestes paraules poètiques i personals s'entrellacen i xoquen, i la música reforça amb escreix aquesta sensació, abraçant i connectant amb l'oient d'una manera suau però envoltant.

Un tema central de 'Satellite' és el conflicte entre el desig de romandre junts i l'anhel de ser lliures en les relacions Com a banda, també estem en una mena de relació: deu anys d'associació en què ens hem enfrontat a moments difícils i hem triat cadascun. De vegades ens hem adonat que per respondre les preguntes que teníem havíem de rebobinar i tornar al principi, on trobaríem les respostes", comenten Lola Marsh.

Amb prop d'un milió d'oients mensuals i més de 100 milions de reproduccions d'un grapat de les seves cançons originals, a més de sis milions de la seva versió de 'Something Stupid' per a la sèrie Better Call Saul, Lola Marsh és un dels actes creatius més demanats i respectats de l'any. El seu ascens continua exponencialment, i 'Satellite' ho assegura, barrejant les seves famoses i reconeixibles qualitats amb un intel·ligent i seductor toc d'originalitat i cor.

Convincent i suaument seductor des del principi, 'Satellite' recorda als oients el poder de somiar l'uníson amb el pes compartit de la incertesa i el dolor de la pèrdua. Hi ha un nivell de comprensió i connexió tant a les lletres com a la immersió i l'abraçada aclaparadora de la musicalitat i el lliurament. Yael Shoshana Cohen realitza una actuació realment impressionant com a vocalista, i el multiinstrumentista Gil Landau l'envolta i recolza amb un art insubstituïble que es lliura de manera natural als sentiments de la cançó.

No hay comentarios:

Publicar un comentario