domingo, 16 de noviembre de 2014

TanStuPids presenta el seu treball "Plou"

TanStuPids són un trio de Castelló de la Plana format a l'abril de 2011, la formació es de teclats, baix i bateria, tot ells fent veus: cantant en la seva llengua. La majoria de les seves cançons són cantades per en Joan Villalonga, excepte la de "Ulls " i "Com pot ser" on canta en Diego Barberà. A les segones veus, sempre són en Diego, en Tico Porcar i Joan.

Amb un primer EP que el varen animenar igual que ells "TanStuPids" de 5 temes del que va sortir el videoclip de la cançó "Tan Estúpids" (2011); desprès un senzill anomenat "Plou" (2013) avanç d'aquest disc, però ràpidament el grup es va posar en composar i doncs se'ls va quedar petit el projecte d'una senzill, tot i que la idea inicial els hi va semblar encertada, aquest disc diu -ara- de la mateixa manera "Plou".

Aquest disc "Plou" conté també un re-enregistrament d'una de les cançons del primer disc "Com pot ser", els dos temes del senzill digital amb nous enregistrament i gravacions i 8 temes nous, alguns dels quals encara no han estat estrenats en directe.


Segueixen amb la base de piano-baix-bateria però incorporen nous arranjaments i sintetitzadors per donar-li un toc diferent al so. La forma de treballa continua sent en equip. Cada músic incorpora idees als temes i tot és valora per a portar les cançons al millor lloc possible.

Al disc, hi trobem temes més durs com "Crida fort" que parla dels que no es molesten en fer res per canviar les coses, "La realitat" que explica la caiguda d'una efímera estrella del pop, "Em vas dir" on trobem als que ens volen dirigir les vides i "Tot el món", un tema clàssic del grup que parla del futur que els espera a alguns polítics que van voler volar massa alt i temes més alegres musicalment però amb lletres iròniques i crítiques  com ara "Gira el cap" i "Plou". També hi trobem cançons que conten històries humanes com "Ulls", "Blau" i "Balla dins de l'aigua" i la seva primera cançó amb un compàs ternari "Avui per fi"

"Ulls" ha estat, junt al seu primer senzill "Tan estúpids", un dels temes que més alegries els ha donat ja que va estar guanyador de premis i distincions i, fins i tot, ha estat versionat, en els directes de la banda valenciana "Tardor".

Més informació: http://www.tanstupids.com/

No hay comentarios:

Publicar un comentario