domingo, 25 de octubre de 2020

"Vol Due", el nou disc de The Beatersband

 

A la ciutat costanera de Livorno, naixia el 2018 un trio entusiasta dels clàssics de el rock and roll. Es van proposar actualitzar-los en clau de punk-rock melòdic, i amb veu femenina al front. Acaben d'estrenar el seu nou treball, "Vol Due", un disc que conté vuit talls frescos i potents, directes a el cervell, i amb ritmes capaços de fer moure els peus inconscientment. Enrere queden treballs com "Vol Un", "Black Christmas" i "Love songs", on han anat perfilant el seu so i aportant el seu toc personal a les cançons que reinterpreten, respectuosament, però amb la distorsió i la velocitat que exigeix ​​la tasca, tasca, amb la qual evidentment gaudeixen. Això es percep clarament.

Donattella Guido, (veu i guitarra), Leonardo Serrini, (baix i veu) i Francesco Dell'Antico, (bateria), des dels seus modestos inicis han anat recollint bones crítiques i convencent el públic de gustos rockers lliure de prejudicis. No és tasca fàcil mantenir el tipus en una època on està latent la polèmica sobre les bandes "tribut" o "de versions". S'han guanyat una bona reputació entre les persones que han pogut veure'ls en directe.

A "Vol Due", The Beatersband amplien el seu espectre d'influències més enllà de el continent americà, i inclouen tres temes en italià. Un d'ells, "Quelli della mia lliga", (de el repertori de Francoise Hardy), està inclòs en francès a "Love Songs", (editat en vinil i esgotat). En els altres dos reivindiquen a R.Ribelli i Rita Pavone. L'àlbum s'obre amb "Will you still love me tomorrow", (The Shirelles), i es tanca amb "Maybe", (The Chantelles). I com single en forma de videoclip s'han atrevit ni més ni menys que amb The Beach Boys i el seu "Do not worry Baby". Punk-pop, punk-rock, Rock and roll, són només etiquetes. Temes que ronden els 3 minuts, (a la baixa), passió, i calidesa a la fantàstica veu de Donatella. Una compilació variada i molt apropiada per taral·lejar i ballar.



No hay comentarios:

Publicar un comentario