lunes, 8 de abril de 2019

Soziedad Alkoholika presenta disc en directe "En bruto XIX" el 26 d'abril


Soziedad Alkoholika publica nou treball gravat en directe, el 9 d'agost del passat any, durant la darrera edició del festival Leyendas del Rock.
“En Bruto XIX” (Maldito Records, 2019) és un reflex de l'esplèndid estat de forma estat de forma en què es troba la banda, un eixordador compendi dels seus millors temes interpretats amb la contundència amb què acostumen a colpejar en cadascun dels seus concerts.
Les mescles han estat realitzades per Tue Madsen (Moonspell, Meshuggah, Sick of it All, etc.) en els Antfarm Studio d'Aarhus (Dinamarca). Mr. Madsen és un geni de les mescles i ha aconseguit plasmar sense artificis i amb absoluta transparència l'autèntic so de S.A. en directe.
Ningú que hagi assistit últimament a un concert de Soziedad Alkoholika ha passat per alt la seva actual i impressionant posada en escena, un desplegament tècnic tant a nivell sonor com de il·luminació que se surt del que comú. Per això, la banda complementa aquest llançament amb una imprescindible edició en vídeo de tots els temes que el componen i que permet entendre perquè S.A. està per sobre de la resta. Amb una inusitada cruesa podrem contemplar al quintet expressar tota la seva ràbia i tota la seva força en imatges no aptes per a ments delicades.


No hay comentarios:

Publicar un comentario