domingo, 26 de febrero de 2023

Joshua Radin ens presenta nou EP 'Thought The World Will Tell Me So. Volume one'

El músic nord-americà Joshua Radin presenta el seu nou EP 'Thought The World Will Tell Me So. Volume one' el proper 21 d'abril a la Sala Wolf de Barcelona

Joshua Radin, el músic d'Ohio resident a Los Angeles, acaba d'estrenar el seu nou EP, 'Thought The World Will Tell Me So. Volume one', darrer lliurament després de l'edició del seu novè àlbum, 'The Ghost and the Wall', el 2021. 'Thought The World Will Tell Me So' comptarà amb un segon volum, la seva data de llançament encara està per confirmar.

Aclamat internacionalment per crítica i públic, amb un milió de discos venuts, mil milions de reproduccions i 150 sincronitzacions en cinema, televisió i publicitat, la carrera musical de Joshua Radin va començar de manera tardana a mitjans dels 2000. Aleshores vivia a Nova York intentant ser guionista sense gaire fortuna, cosa que el va empènyer a començar a tocar la guitarra simplement per desfogar-se. La sort llavors se li va posar de cara i el seu amic Zach Braff, que aquella època actuava a la sèrie Scrubs, va proposar ‘Winter’, una de les seves primeres cançons, perquè sonés a la sèrie. I a partir d'aquí, l'èxit va trucar a la porta.

Des de llavors Joshua Radin ha publicat vuit àlbums, ha girat amb èxit per tot el món i els seus fans es compten per legions. Entre elles hi ha un nodrit grup de celebritats que li professen autèntica adoració. Ellen DeGeneres i la seva dona Portia DeRossi, per exemple, li van demanar expressament que actués al casament; i les Primeres Dames Michelle Obama i la Dra. Jill Biden van triar personalment la seva cançó 'Brand New Day' per a un espot en suport de les tropes nord-americanes. Amb més de 15 anys de carrera musical ja al darrere, Joshua Radin i el seu envolupant folkypop d'autor es troben en el seu millor moment.

No hay comentarios:

Publicar un comentario