jueves, 16 de febrero de 2023

LaRico, el duet Terrassenc format per Irene Blánquez i Ricard Latorre, presenten un doble senzill "Bachata beige" i "Sóc tan vell"

LaRico, el duet format per Irene Blánquez i Ricard Latorre, presenten un doble senzill amb dues cançons titulades "Bachata beige" i "Sóc tan vell". Els dos temes estan inclosos en el disc "Blanc" que es va publicar el passat 16 de febrer.

A "Bachata beige" la música original prové d'un pasdoble que surt a la pel·lícula de José Luis Garci Tiovivo c.1950. "Sóc tan vell" és un poema de Josep Palau i Fabre (Sóc tan vell com Paris) que fascina al duet i que decideixen musicar.

"Blanc", el nou disc de LaRico que es va publicar el 16 de febrer, és un treball que navega entre la poesia i el surrealisme màgic, entre el pop i el folk amb la màxima llibertat creativa.

LaRico és un dut terrassenc format per Irene Blánquez i Ricard Latorre. El maig del 2020, inicien un camí creatiu que els porta a enllestir, en només dos mesos, el repertori del seu primer treball discogràfic. Inicialment, les sessions de gravació es fan d'una manera casolana, enregistrant unes primeres demos a les golfes de casa seva. Finalment, continuen el procés de gravació al Magnetti Estudi de Marc Rivera i els temes entren en una nova dimensió.


No hay comentarios:

Publicar un comentario