martes, 4 de abril de 2023

"I Have a Dream" és el segon àlbum solidari de la Jeb Andrews Foundation Band

"I Have a Dream" és el segon àlbum solidari de la Jeb Andrews Foundation Band, la banda oficial de la fundació Jeb Andrews Foundation. Un treball compost de 14 temes propis interpretats per diversos membres de la banda i diversos artistes convidats. “I Have a Dream” es pot catalogar com un àlbum de música country però que inclou una cançó de blues i diversos temes purament rockers.

De moment aquest treball només estarà disponible en format digital, descarregable, a través de la majoria de portals de música a internet.

Els ingressos derivats de les descàrregues digitals esmentades aniran destinats a la Jeb Andrews Foundation per donar suport i ajudar les famílies amb nens amb càncer d'AFANOC (Associació de familiars i amics amb nens oncològics).

Tot i que alguns temes com “Who Do You Think You Are” i “Where's My Beer” han estat produïts a Nashville a l'estudi a Music Row, House of David Studio, un dels estudis d'enregistrament més antics de la ciutat, resta de temes han estat elaborats per Genis Sobrado productor i gerent de lestudi de gravació La Peixera Estudi de Terrassa, Província de Barcelona.

Aquest nou treball està ple de temes emotius, amb missatges de superació, combinats de principi a fi. Començant pel primer tema del set list i que porta el títol de l'àlbum, I Have a Dream i que és un himne en honor a Martin Luther King i la seva lluita a favor dels drets de la comunitat afroamericana als Estats Units dels anys 60. La cançó “There Goes My Hero” és una de les dues balades que es poden escoltar al disc, que parla del càncer infantil i tot el que comporta per a una família la seva lluita, incloent els casos de bullying que pateixen els nens que pateixen aquesta malaltia. Tots dos temes interpretats per Jeb Andrews, cantant de la banda i compositor de 10 dels 14 temes que conté l'àlbum.

El nostre company del grup, Jose Mari Amelburu, guitarrista de la JAFB ha aportat 2 temes propis com el rockeríssim “Love is a Gun” el qual interpreta ell mateix igual que en les cançons “Korinne” i “Blue Eyes Cowboy”, aquesta última composta per Manel Cruz, membre de la banda.

Com es pot observar, en aquest segon treball de la banda, tant Jose Maria, Manel Cruz i Sergi Buchholz, membres de la mateixa, han aportat el seu talent compositor i interpretatiu per oferir més diversitat i varietat comparat amb el disc anterior, “Cowboy Strong” en què gairebé la totalitat dels temes estaven compostos i intepretats pel cantant solista de la banda, Jeb Andrews.

El tema amb esperit de Blues, “Stop Hurtin’ You”, compost i interpretat per Sergi Buchholz culmina aquesta gran col·laboració i aportació dels mateixos membres de la banda que hem esmentat per a aquest viatge musical que significa aquest àlbum.

Però això no s'acaba aquí ja que la JAFB (Jeb Andrews Foundation Band) mentre s'anava esculpint aquest treball va prendre la decisió de convidar diversos artistes per interpretar alguns dels 14 temes que el componen.

Comencem amb Sara Polonio, artista revelació amb una preciosa veu que ha enlluernat tots els que han escoltat el tema que interpreta, “Little Girl”, tant a Nashville com al nostre país. Little Girl és una de les dolces sorpreses i amb diferència, de l'àlbum I Have a Dream i tot gràcies a la increïble veu de Sara Poloni.

Seguint amb la llista d'intèrprets sorpresa, tenim Ralph French per a la cançó “When I Come Back To You”, composta per Jeb Andrews en honor al tema “Rings of Fire” de Johnny Cash. Un tema que farà parlar i que ja està destacant en les descàrregues digitals comparat amb la resta de cançons de l'àlbum.

Amb el número 13 del set list de l'àlbum escoltem la cançó “Where's My Beer” interpretat per Fabio Canu. Fabio és un gran amic de la banda i un important suport per a la Jeb Andrews Foundation gràcies al seu altruisme. La seva gran interpretació en aquesta cançó culmina la llista encadenada de temes molt potents que desemboquen a la segona balada i darrer tema que tanca el disc “I Have a Dream”: Don't Cry For Me, interpretada per Jeb Andrews, amb l'acompanyament a el Dobre de Sergi Buchholz i al fiddle, Ryan Joseph de Nashville, violinista d'Alan Jackson. Don`t Cry For Me és un tema molt emotiu que ens ajuda a baixar les pulsacions i acabar aquest viatge músical i solidari, plàcida i equilibradament.

Gairebé 2 anys de treball que reflecteixen la força i afany d'una banda i de tot un equip compost per artistes, músics, productors i membres de la fundació per oferir un treball que permeti continuar amb la tasca solidària d'una micro fundació com és la Jeb Andrews Foundation que se sosté i creix gràcies a la música que produeix, els concerts que duen a terme la JAFB i els fans que ens segueixen.

Aquest àlbum no hagués estat possible sense la col·laboració i el gran treball realitzat per Genís Sobrado i el seu estudi d'enregistrament i masterització, La Peixera Estudi, de Terrassa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario