martes, 2 de mayo de 2023

La banda castellonenca Killus publica "Grøtesk"

La banda castellonenca Killus publica el seu nou àlbum d'estudi titulat "Grøtesk". Aquest nou àlbum plasma el moment de la vida en què volem explicar històries molt diverses i inquietants. És com un museu de cera dels nostres pensaments, un estudi de la cambra dels horrors, esquizofrènies i frustracions colpejant la nostra ment i ànima.

Tota l'esperança que puguis tenir d'un món perfecte, 'Grøtesk' l'enderroca i el converteix en demència. Diferents visions apocalíptiques per a cada persona que escolti l'àlbum, ja que hi pots veure i sentir tots els teus desitjos, passions i desesperacions. Aquesta seria una explicació dramàtica i real.

És el treball més madur de la banda fins ara, una infinitat d'emocions transgressores i desequilibrades. La bogeria exquisida. Ens demostren que han fet un salt qualitatiu tornant amb el seu so aclaparador i agressiu en un disc que és, en definitiva, art, evolució i metamorfosi.

Com és habitual a la banda, el disc ha estat gravat al seu Hell's Studio. Mesclat per Ruk i masteritzat per Enrique Soriano a Crossfade Mastering Studio.

No hay comentarios:

Publicar un comentario