martes, 2 de mayo de 2023

Le Mur ens presenten disc "Caelum invictus"

Elsa Muñoz a la veu principal, Carlos Barceló al baix, Pedro J. Carrillo a la guitarra i Juan Carlos Becerra a la bateria i cors, conformen Le Mur, banda murciana de Rock Alternatiu formada el 2015.

Al seu repertori d'influències podem trobar tints molt variats que van des del Metall, el Stoner, el Math o fins al Post-Rock. La seva temàtica de lírica gira entorn de la introspecció, autosuperació, trencament de barreres i vivències personals. Al seu catàleg ja compten amb un EP homònim (2015), el seu primer LP El Brote (2017) i ara, després de durs anys de pandèmia, canvi de formació i fèrria composició del disc ens presenten el seu segon treball Caelum Invictus.

Ha estat un llarg procés de composició, producció i enregistrament que ha abastat gairebé un any. D'aquesta última se n'ha encarregat Santi García, igual que amb El Brote, als estudis Ultramarinos Costa Brava. El mastering corre a càrrec de Víctor García a Ultramarinos Mastering. Per a la pre-producció del disc han comptat a més amb l'ajuda de Manuel Cabezalí (Havalina) i Víctor Capçal (Rufus T. Firefly).

En aquest Caelum Invictus podem apreciar una notable evolució en el so, composició i també a nivell destructura i temàtica. També podem trobar col·laboracions d'altres bandes com Pyra, Bones of Minerva o Catorze.

No hay comentarios:

Publicar un comentario