martes, 13 de junio de 2023

"Gairebé impossibles" el nou disc de Landry el Rumbero

"Gairebé impossibles" (RGB Suports, 2023), com la majoria de les cançons de Landry el Rumbero, és una petita llavor que, a partir de les seves lletres i el seu món imaginari, pot fer germinar converses i reflexions en família sobre temes que afecten a tothom.

El primer avançament és una reflexió sobre la vida i sobre fer-se gran des de la perspectiva de tots els éssers vius del planeta terra. Amb un estil musical que, per primer cop a la trajectòria musical de Landry el Rumbero, juga amb una sonoritat pop lleugerament electrònica, ens apropa a algunes preguntes vitals que es fan infants i adults: què és la vida? D’on venim? Què hi havia abans dels éssers vius? I què hi haurà després?

Malgrat semblar un tema profund i transcendental, és una invitació a valorar el simple fet d’existir, créixer i en definitiva, viure.

"Gairebé Impossibles" ens aboca a afrontar l'angoixa que pot provocar pensar en què vol dir existir, viure i formar part d’un univers tan inabastable que el nostre pensament mai podrà arribar a comprendre completament i, alhora, ens convida a valorar la senzillesa de la nostra pròpia existència com un fet tan valuós com gairebé impossible.

No hay comentarios:

Publicar un comentario