miércoles, 7 de junio de 2023

Posidònia Fest'23 el 31 d'agost i 1 i 2 de setembre al Port de Mataró

 


Arriba la tercera edició del POSIDÒNIA FEST, el festival de música que se celebra al Port de Mataró els dies 31 d'agost, 1 i 2 de setembre.

El cartell d'aquest any el formen les actuacions de Pau Brugada, Celeste Alías, Arnau Obiols, Albert Pla,   Mar Grimalt i   Pol Batlle & Rita Payés,   a   més   a   més,   per  segon any, el festival programarà de manera addicional a tres propostes musicals del Maresme, seleccionades mitjançant una crida pública, per actuar a l'escenari situat al Parc Maresme. Aquesta àrea també acollirà el servei de begudes, les entitats col·laboradores, empreses patrocinadores i l'exposició de l'Associació Sant Lluc per l'Art.

La principal novetat que presenta el POSIDÒNIA FEST d'enguany és que els concerts del dijous 31 d'agost seran gratuïts i oberts a tothom. Per a la resta de dies, les entrades estaran disponibles per 18€ per jornada i es podran adquirir a través de la pàgina web del festival: www.posidoniafest.cat.


Crida als artistes del Maresme

Amb l'ànim de fomentar i promoure el talent local, el POSIDÒNIA FEST convida als artistes del Maresme a presentar les seves propostes musicals. Les bases, instruccions i terminis d'inscripció estan disponibles a la web del festival, i s'acceptaran sol·licituds fins al 30 de juny. Els noms dels artistes seleccionats es revelaran el 10 de juliol i cadascun d'ells actuarà en una de les tres jornades de concerts acompanyant la resta d'artistes i completant la programació del festival.


Parc Maresme

Un espai ple d'encant amb l'Escenari Maresme com a epicentre, servei de begudes, col·laboracions d'entitats col·laboradores, empreses patrocinadores i una exposició de l'Associació Sant Lluc per l'Art, que presentarà una obra única sobre teles de grans dimensions que representarà un bosc submergit.


No hay comentarios:

Publicar un comentario