viernes, 23 de junio de 2023

Samantha Gilbert estrena el seu nou disc "Antídoto"

Samantha Gilbert estrena "Antídoto". El nou treball de l'artista valenciana marca una fita a la carrera de Samantha, presentant una col·lecció de cançons poderoses que prometen curar l'ànima i captivar els oients amb la seva bellesa i profunditat.

Amb una personalitat marcada, optimisme vital i naturalitat a l'hora d'afrontar les coses –amb dosis emocionals incloses que ja van amb el seu ADN– l'han convertit en una de les artistes amb un inici de carrera que ha generat més expectació.

"Antídoto" mostra el creixement artístic i personal de Samantha. Cada cançó és una finestra al món interior, amb lletres íntimes i emotives que reflecteixen les seves experiències i emocions més profundes. Des de balades emocionals fins a ritmes enèrgics, Samantha ha creat un repertori divers i captivador àlbum que abraça una varietat de gèneres musicals.

"Me encontré", "La partida", "Un poquito cansada", "Pa' que estemos juntos" (amb Despistaos), "Soc La D'ahir", "Harta de mi", "Te digo adiós", "M'han robat el sol", "Fuimos", "4 vents" i "Mar de dudas" són les cançons que vertebren aquest disc cuidat minuciosament i estudiat al mil·límetre.

Després del llançament de "Fuimos", una descàrrega de sentiments profunds amb un estil tendre i esquinçador, on les guitarres amb molt de reverb i una percussió que s'apropiava de la cançó, Samantha llança el seu nou àlbum amb més il·lusió que mai.

Amb la seva inconfusible veu plena de matisos i la seva interpretació apassionada, Samantha aconsegueix transmetre la intensitat de cada cançó d'"Antídoto". La seva capacitat per connectar amb el públic és evident a cada nota, deixant una empremta inesborrable als cors dels qui l'escolten.


Samantha Gilabert, de Beniarrés (Alacant).

Es va donar a conèixer a l'escena alternativa valenciana amb el seu grup musical Cactus i de forma nacional com a concursant a l'onzena edició del concurs de televisió Operación Triunfo 2020.

L'abril de 2020 va llançar el seu primer single "Sin Mas", aconseguint més de 1M de reproduccions en tan sols quatre dies. A finals de 2020 va llançar el seu primer EP anomenat "NADA", arribant al Top 3 de vendes digitals a Espanya. 

Al llarg de la seva carrera musical, amb què acumula milions de reproduccions en plataformes digitals, ha col·laborat amb artistes de la talla de Lérica o La Fúmiga, a més de les col·laboracions que van néixer durant la seva participació a Operación Triunfo.

Altres de les seves grans fites han estat formar part com a membre del jurat del programa Duel de Veus (editor À Punt), i del jurat professional d'Espanya al Festival d'Eurovisió 2021, juntament amb Nerea Rodríguez, Antonio Hueso,  María Peláe i David Santisteban . 

No hay comentarios:

Publicar un comentario