martes, 4 de julio de 2023

27è Festival de l'escena indie Contempoanea que tindrà lloc a Olivenza del 24 al 26 d'agost


CONTEMPOPRANEA ESENCIAL és el nom de la proposta que presentarà el festival Contempopranea el 2023, amb què es desmarca de l'oferta festivalera nacional.

"Després de 27 anys ens venia de gust tornar als orígens de la nostra filosofia, perquè aquest serà un any de transició per a nosaltres i volíem celebrar-ho amb alguns dels artistes que van fer gran a l'autèntica escena indie nacional ia aquest festival"

A la llista d'il·lustres de l'escena indie nacional, s'hi sumaran les noves propostes més coherents amb la tradició del Contempopranea. LOS PLANETAS, DORIAN, LA BIEN QUERIDA, LA HABITACIÓN ROJA, TRIÁNGULO AMOR BIZARRO, LEÓN BENAVENTE, LOS FRESONES REBELDES, KOKOSHCA, CALA VENTO, APARTAMENTOS ACAPULCO, DETERGENTE LÍQUIDO, MALAMUTE, EL BUEN HIJO, LOS MARCIANOS, BUENO PERDONA, CARRERA BLANCA, BOLSA DE MOSCAS, EME DJ entre altres.

CONTEMPOPRANEA és, des de fa 27 anys, una de les principals referències del calendari de festivals espanyols, per la coherència artística, per ser festival pioner a Espanya que manté el compromís amb l'escena indie nacional. Olivenza (Badajoz) acollirà el “gourmet dels festivals indies” en el marc incomparable.

Un primer escenari instal·lat a la plaça de Santa Maria d'Olivenza donarà la benvinguda el dia 24 d'agost amb les actuacions musicals dels finalistes del curs del festival “Grup Revelació Nacional”.

El públic del festival viu aquesta experiència única, la comunió entre el patrimoni local, l'encant rural, amb la modernitat de l'indie pop. L'escenari principal s'ubicarà a Los Baluartes de San Blás per acollir el gruix del festival durant els dies 25 i 26 d'agost.

Les entrades ja són a la venda a www.contempopranea.com, els segons 500 abonaments surten a preu d'oferta de llançament, 45 euros més despeses de distribució. A més dels hotels, hostals i cases rurals oliventines, es tornarà a facilitar el transport en autobusos des de diferents hotels de Badajoz, a tan sols 19 km del festival, per al desplaçament del públic.

D'altra banda, el festival comptarà amb una zona d'acampada municipal, situada al camp de futbol de gespa natural de la Ciutat Esportiva Ramón Rocha Maqueda, ben equipada amb dutxes i lavabos al costat de la piscina municipal. També s'ha previst una zona de pàrquing de campers i autocaravanes als voltants de les instal·lacions esportives.

CONTEMPOPRANEA 2023 no seria possible sense el suport de la Fundació Extremenya de la Cultura, Conselleria de Cultura - Junta Extremadura com a patrocinador principal. A més de la Diputació de Badajoz, Ajuntament d'Olivenza, Inaem i Cruzcampo.

No hay comentarios:

Publicar un comentario