domingo, 30 de julio de 2023

L'artista Fernando Charro debuta amb el disc "Moments of Certain Beauty”

"Moments of Certain Beauty" és el disc debut de Fernando Charro.

En paraules del mateix artista “aquest és un àlbum que deixa anar la meva passió musical per unir emoció i color sonor. Ho he compost amb una actitud expansiva per absorbir i filtrar a través meu tot el que m'agrada de l'electrònica. Assimilant influències, deixant-me portar per la intuïció i fent cas a aquesta veueta que sovint ressona a la ment de l'artista quan està pensant en idees, que diu: i per què no?”

Per l'artista Fernando Charro, la seva forma d'expressió principal és la música, encara que també ha cultivat la pintura i la fotografia. De fet, la seva projecció pública ha estat majoritàriament sobre la base del seu treball visual.

Musicalment autodidacta, de petit va començar a tocar teclats i piano d'orella intentant comprendre els secrets que ocultaven els temes que l'emocionaven. Amb el temps i la pràctica ha adquirit la capacitat per fer realitat les seves idees musicals i gràcies a les tecnologies informàtiques va començar a crear música a casa.

Quin tipus de música fa?

“El meu estil de composició és principalment instrumental, amb contingut narratiu d'emocions que entronca amb el classicisme. I també un contingut de sensacions sonores, i aquí entra el meu interès per l'electrònica amb la qual puc dotar de colors i textures les meves composicions i convertir-les en paisatges sonors envoltants.

Crec que això converteix l'escolta en una aventura captivadora plena de sorpreses, de vegades màgica, de vegades misteriosa.”

Tracklist:

Wakan Tanka

Ego Sum

Questions

Ingenuous

Obsession

Affinity

Song for Nobody

The Flying Hope

Beyond the Universe


No hay comentarios:

Publicar un comentario