jueves, 20 de julio de 2023

Música en cada Rincón 2023

¡Música en cada Rincón arriba a la seva quarta edició! Entre juliol i agost del 2023 els millors músics del país recorreran, de la mà de Suakai, els llocs més recòndits de la geografia espanyola. Amb l'objectiu de traslladar l'art i la cultura a poblacions tradicionalment excloses de les grans produccions artístiques, Suakai adapta el seu espectacle de gran format Reflexos per fer més d'una quinzena de concerts als municipis més petits d'algunes de les comunitats autònomes del país.

Des de la creació de Música en cada Rincón el 2020, el projecte ha crescut exponencialment, arribant a més de 15 milions de persones a través de les diferents actuacions en viu, els mitjans de premsa i les plataformes digitals. D'aquesta manera, ha arribat a transformar el panorama cultural de molts pobles, que esperen amb impaciència l'oportunitat de viure aquesta experiència.

En aquesta nova edició, es posarà especial èmfasi a la part d'audiovisual. Es duran a terme enregistraments diaris que es resumiran en diferents etapes, a més de vídeos diaris on explicar on ens trobem i quin és el repte que tenim per davant.

L'espectacle triat per a aquesta ocasió és Reflejos, el primer espectacle musical interactiu a nivell mundial i en què han participat més de 350 músics navarresos. A l'espectacle, que va ser estrenat al Palau de Congressos i Auditori de Pamplona, Baluarte a l'octubre del 2022, es pot escoltar música clàssica, rock o pop entre altres estils de la mà de sis músics de renom.

Les representacions de l'espectacle a cada municipi seran adaptades a les característiques de cada municipi, en aquest cas, excloent el factor interactiu.

Equip artístic i tècnic del projecte

L'edició 2023 de Música en cada Rincón compta amb alguns dels millors músics del país. Alguns dels noms que participaran en les diferents representacions del projecte són Iván Carmona, violoncel·lista i Premi a la Promoció del Talent Artístic 2020; Igor Arostegi, percussió solista de l'Orquestra Simfònica d'Euskadi; Luciano Varela, contrabaixista especialista en músiques del món, Josu Erviti, bateria i fundador d'Erviti Studio, Eric Deza, guitarrista i professor, o Claudia Osés, violinista i fundadora de Suakai.

Com passa a nivell artístic, tècnicament es compta amb els millors professionals del sector. Destaquen Mikel F. Krutzaga, enginyer de so de fama internacional especialitzat en la barreja a Dolby Atmos; Nicolas Basterretxea, enginyer de so, o la productora audiovisual Rodamos Films, col·laboradors habituals de Suakai.


Itinerari

24/07 Lesaka - Navarra

25/07 Elantxobe - Biscaia

26/07 Boñar- León

28/07 Capvespre al riu – Ledesma – Salamanca

29/07 Capvespre a la devesa – Badajoz

30/07 Santa Bàrbara de Casa – Huelva

31/07 Capvespre a la platja - Huelva

02/08 Benadalid - Màlaga

03/08 Sierra Nevada – Granada

04/08 Bees de Segura - Jaén

05/08 Consuegra- Toledo

06/08 Olmeda de les Fuentes - Madrid

07/08 Orbaneja del Castell – Burgos

11/08 Pesaguero – Cantàbria

13/08 – Concert sorpresa - Navarra


No hay comentarios:

Publicar un comentario