viernes, 14 de julio de 2023

Ochoymedio Live presenta part de la temporada 2023-2024

Ochoymedio Live presenta part de la temporada 2023-2024 de concerts, que incendiaran la ciutat de Madrid durant els mesos de tardor, hivern i primavera. La Casa Azul, La La Love You o la Samantha Hudson són algunes de les seves propostes per a la nova temporada

Els espectacles tindran lloc en espais emblemàtics com el Wizink Center, La Paqui o La Riviera, però també hi ha espai per a concerts a sales més íntimes com la Changó

OCHOYMEDIO LIVE acaben d'anunciar part de la seva programació per al curs 2023-2024. Dins la programació, comptaran amb concerts per a tot tipus de públics, edats i espais, inundant la capital espanyola d'espectacles llegendaris que no deixaran indiferent ningú.

Entre tots ells, destaquen les propostes de La Casa Azul i La La Love You, que després de més de 10 anys dins de l'escena indie nacional han aconseguit fer-se un lloc dins de l'agenda del WiZink Center. El torn del primer serà l'11 d'octubre del 2024, mentre que els segons actuaran el 15 de març del mateix any.

A La Riviera, a més, tindrem les propostes de bandes que no paren de créixer dins del panorama estatal, com Niña Polaca, Samantha Hudson o Mujeres. A La Paqui tindran cabuda concerts de grupades com La Paloma, Airbag, La Élite, Shego o La Habitación Roja. En aquests darrers anys, Ochoymedio sempre ha apostat pel talent jove, fomentant el sorgiment de futures llegendes com és el cas de La Paloma o Shego, però també hi ha espai per a bandes consolidades de l'indie espanyol com La Habitación Roja.

No hay comentarios:

Publicar un comentario