domingo, 13 de agosto de 2023

The Sruts anuncien nou disc pel novembre "Pretty Vicious"

El carismàtic quartet de rockers britànics conegut com The Struts ha anunciat avui el quart àlbum d'estudi i el primer llançament de llarga durada amb Big Machine/John Varvatos Records. Ja estan disponibles a available for pre-order, els 11 temes del disc, Pretty Vicious, i estarà disponible el 3 de novembre.

Els gegants del rock amb vendes de platí, que han col·laborat amb artistes com Kesha i Tom Morello i han obert per a The Rolling Stones i Foo Fighters (l'últim dels quals els va anomenar "la millor banda d'obertura que hem tingut"), finalment han accelerat el ritme i han aprofitat la naturalesa estrident dels seus xous en viu i transmutar-lo en un projecte de llarga durada. Produït per The Struts, juntament amb Julian Raymond (Freddie Mercury, Insane Clown Posse) i amb la producció executiva de Scott Borchetta, el grup ha aconseguit infondre la seva energia de la mida d'una sorra a les seves cançons més concentrades i emocionants fins ara.

“Aquest disc mostra les fortaleses de cada membre del grup”, diu Spiller sobre el seu imminent àlbum. "És part de la meva música favorita, sense cap dubte. És el disc que tots han estat esperant".

El single "Too Good at Raising Hell," ja està disponible a totes les plataformes. Dirigida per Chris Applebaum (Rihanna, Miley Cyrus), la imatge que l'acompanya mostra el cantant principal de la banda adornat amb banyes contemplant descaradament les conseqüències d'un estil de vida rocker i fester. Replet d'un cor de conducció i guitarres enfiladisses, la nova cançó és la introducció perfecta a un so acabat de perfeccionar ple de pistes desenfrenades i llistes per a la sorra.

No hay comentarios:

Publicar un comentario