domingo, 1 de octubre de 2023

Eskorzo ens presentà al novembre nou disc 'Historias de Amor y Otras Mierdas'

Després de la publicació de 'Cuando ya no quede nada', el penúltim avenç signat al costat de la banda brasilera Francisco, el hombre, els granadins Eskorzo anuncien la data de publicació del seu vuitè LP. Serà el 10 de novembre i és editat per Maracuyeah! i Calaverita Records. Es dirà 'Historias de Amor y otras mierdas'. Vindrà precedit per un altre single que veurà la llum a l'octubre i compta amb una col·laboració molt especial. També hi ha noves dates a la gira festivalera prèvia al llançament de l'àlbum: el 30 de setembre a Palència, el 7 d'octubre a Serralada Sud de Múrcia, el 10 d'octubre a les Festes del Pilar a Saragossa i el 13 d'octubre a Extremúsika de Càceres. Per a la gira presentació del disc, la banda ja ha venut el 45% de les entrades.

Eskorzo va publicar fa una setmana la cançó  'Cuando ya no quede nada' que ha aconseguit entrar, en només una setmana, a més de mil de llistes editorials i d'usuaris i ha aconseguit més de 100.000 reproduccions entre les diferents plataformes. Aquest senzill planteja la paradoxa sobre que l'ésser humà que destrueix el planeta és també el mateix ésser humà que parteix d'una emoció tan sublim com l'amor. La cançó compta a més amb un videoclip en què la mateixa banda granadina ha treballat al seu guió amb la productora Ínsula Sud.

Pel que fa al disc, 'Historias de Amor y Otras Mierdas' el disc que es publicarà el 10 de novembre contindrà 13 cançons en què el tema central és l'amor en totes les formes. L'amor, el desamor, l'amor tòxic, l'amor propi... tot amanit amb el millor so de la banda granadina que segueix explorant territoris musicals als quals impregna el seu particular estil. Del vuitè àlbum d'estudi d'Eskorzo ja en coneixem algunes cançons: com la flamant 'Cuando Ya no Quede Nada', l'himne '7 Vientos', una cúmbia fronterera de superació; la gamberra 'Ángeles y Dimonios' amb l'endimoniat i enganxós calambur  "Me dan ganas de correr'; el merengazo trepidant signat a la llimona amb La Pegatina,'Tu amor me está matando'. També, el quart single avenç, 'Solo vine a decirte', una cúmbia còsmica fusionada amb electrònica i raggamuffin, amb l'inconfusible segell musical Eskorzo. moltes novetats en fons i forma.

La banda nassarita portarà al directe aquestes  'Historias de Amor y Otras Mierdas'  a partir del desembre del 2023. Eskorzo té previst arrencar una gira internacional a la seva ciutat, Granada l'1 i 2 de desembre a la Sala El Tren. El 15 d'aquell mateix mes estaran a la Sala Salamandra de Barcelona, el 16 a València a la Rock City, el 22 a la París 15 de Màlaga, l'endemà a Berlín Social Club a Almeria i per acabar l'any, el 29 i el 30 a Mon Live de Madrid. La web d'Eskorzo està que treu fum: ja han venut el 45% de les entrades disponibles per a aquesta gira. En els tres primers mesos de 2024, la banda recorrerà les principals ciutats de Portugal, Alemanya, Suïssa, Àustria, Holanda, Bèlgica, Rep. Txeca i Eslovàquia.

Abans, durant aquesta tardor, encara tenen algunes cites festivaleres prèvies al tour  'Historias de Amor y Otras Mierdas' . Estaran el 30 de setembre al Pispajos Urban Fest de Guardo, Palència, el 7 a Serralada Sud de Múrcia, el 10 a les Festes del Pilar de Saragossa i el 13 a Extremúsika de Càceres.


No hay comentarios:

Publicar un comentario