viernes, 20 de octubre de 2023

Júlia Aubà ens presenta nou single "Més enllà"

Avui al blog LMALF, parlem de la mataronina Júlia Aubà és a una sola passa de guanyar ‘Objectiu Paki en representació de Televisió de Mataró. Aquest ‘Objectiu Paki’ és el ‘talent show’ de La Xarxa, la versió de la popular Operación Triunfo de Televisió Espanyola o d’Eufòria de TV3 però produït per les teles locals i de proximitat. 

Júlia Aubà (Mataró, 7 de setembre de 2003) és una cantant catalana. Va ser finalista en la tercera edició del concurs de talents Objectiu Paki.

Va estudiar a l'Institut Damià Campeny. A vuit anys, va començar a cantar òpera a casa de l'àvia com a passatemps i de mica en mica es va adonar que es volia dedicar a la música.Va estudiar cant durant 5 anys i com a solista es mou entre el pop, la música clàssica i l'R&B.

El 2022, havent actuat diverses vegades a la seva ciutat,va ser escollida com a representant de Televisió de Mataró per al concurs de talents Objectiu Paki. En va resultar finalista. Hi va interpretar les cançons «Per què he plorat» de Mar i Cel, «Strong Enough» de Cher,«Holding Out for a Hero» i «Not The Boy Next Door» de Glee, i «Hold Me Closer» de Cornelia Jakobs.

“Més enllà” parla de la ruptura d'amor més dura que l’artista ha pogut viure mai, el seu primer amor. La va escriure en un dels moments més difícils de la seva vida (poc abans d'entrar al programa televisiu “Objectiu Paki”). Segons explica Júlia Aubà: “No volia fer res més que escriure i escriure, i així va crear-se aquesta cançó”.

El tema va estar uns mesos guardat al calaix fins que finalment va trobar la ocasió ideal per treure-la. Per uns moments confessa que va pensar: "Per què treure-la si ja ho he superat?", però la lletra i cançó creu que era tan bona que no podia no treure-la, i ara està molt orgullosa d'haver-ho fet. Aquesta cançó va per a tot aquell que està patint un dol amorós. On gent diversa de tot Catalunya pugui veure-s’hi reflectit amb els sentiments dels quals parla, ja que segons Júlia Aubà “podrem ser molts i molt diferents, però tots tenim una cosa en comú, hem sabut estimar a algú de veritat”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario