lunes, 6 de noviembre de 2023

B.O.W (Brotherhood of Wolves) tornen amb “Chasing Shadows”

 


Els alacantins B.O.W (Brotherhood of Wolves) tornen amb “Chasing Shadows”, tercer àlbum de la banda després de la publicació “A Dump Of Twisted Destinies” l'octubre de l'any passat.

El nou LP de B.O.W (Brotherhood of Wolves), ha estat composat i produït per Tommy López; amb Lletres de Vladimir Emelin, com en els seus anteriors lliuraments. A diferència dels seus anteriors llançaments, “Chasing Shadows” fa un gir radical convertint-se en un projecte global amb un so identificable i un missatge més homogeni.

L'àlbum compta amb nombroses col·laboracions entre les quals destaca la participació del vocalista argentí Diego Valdez com a veu principal. Diego té un llarg recorregut en formacions com Drean Child, Helker, Skiltron, Triddana i Eydillion, entre d'altres. Ha col·laborat amb Tarja Turunen i ha girat amb Bohemian Rhapsody of Queen i History of Rock, per citar alguns dels seus innombrables projectes.

Marco May, vocalista de l'àlbum debut i del seu anterior lliurament A Dump Of Twisted Destinies, apareix en un parell de temes i un remix. Rafa Castillo des de Finlàndia, col·labora en un duet amb Diego Valdez i interpreta un tema en solitari. Jani Hölli a l'hammond des de Finlàndia, Rob Wolf, Baire, Dr.Guit a les guitarres i Ale Stabile al baix.

Com a formació habitual a B.O.W (Brotherhood of Wolves), col·laboren diferents músics com Moisés Cerezo al baix i cors, Izzy Cueto a la guitarra, Omar Martínez als teclats i Tommy López a la bateria i teclats.
  
A “Chasing Shadows” ens trobem amb “I Don't Give a Damn”, primer single de la banda i cançó que obre l'àlbum. Senzill que destil·la l'essència del Rock com a desafiament i expressió davant de la conformitat imposada per la Societat. “A Bad Drem”, una odissea malenconiós al més pur estil de Rock clàssic. “Dangerous Game”, cançó que pertany al seu anterior àlbum, i que ara és reinterpretada per Diego Valdez plasmant la part emocional del single.

“Dust Of The Times”, una mirada enrere nostàlgica amb la interpretació vocal de Marco May. Arribem a “Adrenaline”, es tracta del primer avenç d'aquest LP, llançat fa uns quants mesos i que va suposar un canvi de rumb al projecte de la banda. Just a l'hemisferi de “Chasing Shadows”, “Im not the killer of our love” i “Pain and Destruction”; cançons sobre el desamor i l'angoixa d'una ruptura amorosa, “War Has no face” exposa la brutalitat de La Guerra, “Cry Of The Wind” introdueix un himne de superació amb un single realment intens. Army Ants, tema interpretat per Rafa Castillo, s'inclina a l'empoderament com a vehicle per derrotar l'opressió.

En aquest àlbum hi ha lloc per a la redempció i la foscor amb senzills com “Island” i “Graves”. El duet entre Diego Valdez i Rafa Castillo a “Teeth”, la temàtica del qual t'acosta al depredador que s'amaga sota una aparença afable.

Tancant l'àlbum, un remix d'Army Ants amb la veu de Marco May que posa el colofó a aquest immens repertori de bones composicions.
 
B.O.W (Brotherhood of Wolves), manté la contundència i la versatilitat dels seus treballs anteriors, potser, amb un so més directe però sustentat en arguments sòlids com la densitat de les seves composicions i la facilitat que discorre el seu discurs on el Rock és el protagonista absolut .


No hay comentarios:

Publicar un comentario