sábado, 13 de enero de 2024

CATALINA GRANDE PIÑÓN PEQUEÑO ens presenta "Razonables éxitos"


CATALINA GRANDE PIÑÓN PEQUEÑO és un grup de punk format per 3 tíos de León. Adrián Cavero a la bateria, Richard Majo a la guitarra i David “Verderón” a la veu. Les seves cançons es basen en l'estil punk, però hi ha grans quantitats de rock, rap, fins i tot metall pop. Cançons curtes amb música molt enganxosa i lletres àcides, però sobretot divertides. Fets per al directe.

Al novembre de 2019 treuen el seu primer disc, "Baile Vermú", gravat i barrejat per ells mateixos, pur esperit underground però amb un so de qualitat. Amb només 3 concerts abans del tancament obligatori per pandèmia, a la seva ciutat, ja en parlaven com un dels grups més originals que havien sorgit en molts anys.

Amb un directe salvatge, àcid i superdivertit, el moviment està assegurat i les rialles garantides. Dos grans músics sostenen l'apartat instrumental mentre un bon frontman envolta el públic amb una sobredosi de carisma i proposa un espectacle que transmet bon rotllo i deixa tots els presents contents.

​El 2020, sense pràcticament haver estrenat el seu primer disc, van començar a crear el segon, i com si es tractés d'una alineació d'estrelles en forma de tall de cecina, el novembre de 2021 va sortir a la llum “La Ira de un Hombre Bueno” . Novament, un producte artesà gravat i barrejat per ells mateixos.

CATALINA GRANDE PIÑÓN PEQUEÑO publica el seu àlbum "Razonables Éxitos" , un treball que compila les regrabacions actualitzades dels seus temes més aclamats, així com algun nou tema, amb un millor so i col·laboracions especials: Fran Perea, Diana Majo, Dj Laze i Coloma Bringer.

En definitiva, una recopilació dels clàssics d'ahir i avui de la banda de León juntament amb uns quants hits nous. Dedicat especialment a tota aquella gent que encara no ha confirmat el seu fe al Punk Fandango.

No hay comentarios:

Publicar un comentario