domingo, 4 de febrero de 2024

Paris Paloma i "my mind (now)".

Paris Paloma comparteix la seva primera música nova del 2024 amb el reflexiu i triomfal single "my mind (now)". Un tema folk-pop melòdic apuntalat per una lletra fosca i abatuda, com un diari, sobre el caos i les emocions de la ment (“què vaig fer malament?, em diràs què vaig fer malament?”), la cançó es construeix introspectivament fins a un alliberament joiós.

"my mind (now)" tracta de la BC i l'AD del trauma, i del que va fer al meu estat mental, la sensació que un esdeveniment va ser

tan cataclísmic que va reorganitzar la composició química de la meva ment. La cançó és un reflex de la meva lluita contra el TOC i l'ansietat com a resposta a successos traumàtics, i de la tempesta elèctrica d'emocions que hi ha dins del meu cap, omplint-la de soroll que mai no sembla anar-se'n, mentre busco uns segons de respir i tranquil·litat . També tracta del poder que tenen altres persones per posar en marxa aquest trauma, i tant de la fragilitat com de la força de la ment humana. "my mind (now)" és una encarnació de l'acte de creació en forma d'art i escriptura com a mecanisme de supervivència que sorgeix de l'aclaparador soroll i caos de la ment", reflexiona Paris.



No hay comentarios:

Publicar un comentario