domingo, 10 de agosto de 2014

Bitter el projecte més fresc de David Delgado

Bitter publica aquest 2014 el seu primer treball "Esperant que surti el sol", on ens mostra una cara dolça i tendre amb cançons que parlen de desitjos, sentiments, emocions i experiències de vida entre cançons divertides i enganxoses i altres més tranquil•les i introspectives unides totes per un missatge positiu. 



Bitter és el projecte en solitari d’en David Delgado, (qui ha estat més d'una dècada al cap davant del grup NO Badis!!! a la guitarra i veu i amb qui van guanyar diferents premis i fer concerts arreu del principat ). Nascut inicialment per mostrar cançons guardades al calaix des de feia anys però que poc a poc ha anat agafant forma i creant-se una identitat pròpia amb cançons properes al rock dels 50's, balades dolces i aires folk sense perdre immediatesa i frescura en la seva manera de fer. 

Bitter al igual que la cervesa fresca amb mateix nom o el famós Bitter Kas, es una música fresca, ideal per aquesta calor d'estiu. Un projecte que cal escoltar en una terrasseta, escoltant amb auriculars dels grossos i amb un Bitter a la mà per disfrutar de la música folk i rock que sort que el David Delgado ha tret d'aquest calaix de sastre. Felicitats.

Estigueu atents a les Xarxes Socials de LMALF (Twitter, Facebook i Instagram) que farem aquesta setmana el sorteig del CD de Bitter "Esperant que surti el sol"

No hay comentarios:

Publicar un comentario