lunes, 1 de septiembre de 2014

La Festa Major de Castellar del Vallès i no pot faltar el Vilabarrakes


Castellarencs, castellarenques i bona part de joves de tot el Vallès!! Sembla que l'estiu s'acaba, toca tornar als estudis, feina... i tota aquesta rutina que sabem que tant us mola... Doncs no!! Encara no heu viscut el millor comiat de l'estiu 2014. Arriba la festa de les festes vallesanes... Arriba VILABARRAKES CASTELLAR DEL REVÉS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aquest any us hem preparat... ATENCIÓ... 4 dies, si... 4 dies non stop d'activitats!!

Sereu capaços de seguir aquest ritme sense anar del revés?? Aquest any serà un preludi del que trobareu l'any que bé, que per si no ho sabeu, Vilabarrakes complirà el seu 10è aniversari. Tot i així, aquest any... ho celebrarem amb el nostre estil tan característic de poble i vila de la comarca del pingüí.

Tornem a ser Capital de Festes del Vallès Occidental durant la Festa Major d'enguany a Castellar del Revés!!! On tots i totes: castellarencs, sabadellencs, egarencs, llorençans, sentmenatencs, montbuiencs, polinyanencs, santquirzencs, rubinencs, santcugatencs, matadeperencs, rellinassencs, vacarissencs, badiencs, cerdanyolencs, ripolletencs... i totes les poblacions vallesanes esteu més que convidades a gaudir de la nostra festa popular i 100% alternativa amb un agradable aire fresc i pur de la Mola i el Puig de la Creu amb tocs del Montseny i Montserrat!!!!

De l'11 al 14 de setembre tindreu a la vostra disposició un gran repertori d'activitats per a tots els joves i no tan joves del revés: cercavila de benvinguda, botifarrada popular, 9è Correlokals, pregó jove, Deejays del Revés, concerts, concurs de temàtiques de cada barraka... sense oblidar la novetat d'aquest any 2014... La 1a Cursa en Boles de Castellar del Revés!!!!!!

Us convidem a donar un cop d'ull al nostre Facebook, Twitter, programa de festa major, anuncis al seu canal de Youtube... per conèixer totes les activitats i horaris del que organitzem per vosaltres, els joves més del revés de tot el Vallès!!

Tot presidit com sempre... pel Molt Honorable Alcalde de Castellar del Revés: Bartomeu Totelquepogueu!!!!!!

El mestre de cerimònies que tots els pobles volen tenir!!!!

Arrenca la maquinària per girar Castellar del Revés.

NO VILABARRAKES,
NO BARTOMEU,
...NO PARTY.

No hay comentarios:

Publicar un comentario