viernes, 21 de noviembre de 2014

Entrevistem a una banda de reggae: Green Valley


1. Com us vau iniciar en el món de la música i quina es o era la teva motivació?
Els nostres començaments en el món de la música van ser com qualsevol jove que a una edat primerenca, troba en la música un racó de llibertat en el qual sentir les seves pròpies emocions i donar curs a la seva imaginació, aviat vam començar a compondre les nostres primeres cançons i donar forma al que la nostre ànima volia explicar al món a través de l'art la música. La nostra motivació principal és fer que el nostre missatge arribi al major nombre de gent, que aquest missatge cali en les seves consciències i fer d'aquest món una mica més agradable i millor.

2. Com es crear el projecte “Green Valley” i com ha anat evolucionant al llarg del temps?
Diguem que el projecte al principi era un hobbie que feiem amb alegria i motivació a les nostres vides i va acabar convertint-se en una forma de vida, el projecte ha evolucionat de forma positiva i natural, al llarg dels anys hem obtingut un aprenentatge que ha anat donant maduresa a la nostra música i ha acabat convertint-se en una cosa molt especial per a nosaltres i per a molta gent que ens escolta i comparteix el nostre missatge. .

3. Quines ajudes, col.laboradors, músics i mitjans en els vostres cd’s?
Les ajudes es poden comptar amb els dits d'una mà, som un a banda autogestionada 100 per 100 en el que nosaltres hem tirat endavant per mitjà del treball i l'esforç, si que és veritat que pel que fa a col·laboracions hem tingut la sort de comptar amb músics i artistes consolidats que han volgut participar d'una manera o altra en el projecte, sense anar més lluny en el nostre últim treball "Fills de la Terra" hem comptat amb les col·laboracions de Rapsusklei, Rayden, Fermín Muguruza, Lasai i ha estat un veritable plaer.

4. Com us veieu dintre del panorama de la música?
Dins del panorama musical ens veiem com una banda diferent que fa reggae modern amb barreges puntuals d'altres estils de música i que porta com a bandera la positivitat, el missatge conscient i l'amor per la natura

5. Com definirieu la vostra música?
La nostra música és el REGGAE, encara que no ens agrada classificar la música, diguem que fem les cançons que dicta la nostra ànima, que surten de nosaltres com les fulles dels arbres cauen per si soles a la tardor, són un mirall del que sentim i deixem que el corrent posi color al que la nostra cors vols expressar al món: LA NOSTRA MÚSICA.

6. Quins son els vostres propers concerts? 
Continuem amb la gira de "Hijos de la tierra", estarem a Bilbao, Logronyo, Santa Eulàlia, Barcelona i Vitòria abans que acabi l'any i ja tenim tancats concerts de presentació al llarg de la geografia espanyola per a l'any que ve, estarem de nou al festival Vinya Rock i al juny farem la nostra primera gira llatinoamericana, la maquinària no para ...

7. Quin ha sigut el vostre millor concert dalt de l’escenari  i com a espectador? 
Com a espectadors hem tingut la sort de veure grans veus i músics de tots els estils, jo probablement em quedi amb el concert de Steel Pulse al Rototom 2013 pel que va significar aquell moment per a mi i el que van aconseguir transmetre, però són molts els concerts que hem gaudit al llarg de les nostres vides, pel que fa a la segona part de la pregunta és molt difícil quedar-se amb un, cada lloc té alguna cosa especial, màgic que fa que sempre en acabar sembla que hagi estat el concert de la nostra vida, tot i així va ser molt especial el concert en Vinya Rock de l'any passat perquè tot i ser les 19:30 de la tarda es van ajuntar unes 10.000 persones per veure'ns actuar ..

8. Quines són les vostres influencies musicals? 
Les nostres influències són moltíssimes, des del ska o el rocksteady fins al reggae més modern fins i tot en alguns casos el dancehall, passant per altres estils de música amb el soul, funky el rap, en general som amants de la música negra però creiem que la música és música sempre que sigui coherent i aquest fet amb l'ànima,.no hi ha barreres entre estils, només bones i no tan bones cançons ..

9. Quina es la vostra última descoberta musical emergent?
Hi ha un cantant jamaicà que ens ha bojos que es diu Chronixx que malgrat la seva primerenca edat, utilitza uns registres molt interessants i gaudeix una musicalitat impressionant, per posar un exemple.

10. Un lloc on us agradaria tocar?
Ens agradaria tocar a la lluna, seria el lloc més especial però sent realistes ... qualsevol lloc és bo, sempre que hi hagi bon so i la gent tingui ganes de passar-ho bé estarem encantats d'anar a passar una bona estona ...

11. Que aconsellarieu a un grup emergent que comença ara amb el seu projecte musical?
Els aconsellaríem que siguin fidels a si mateixos i mai deixin de perseguir els seus somnis, que a la vida quan creus en alguna cosa i ho sents de veritat acaba complint, que facin el que els dicti el cor sense pensar en la fórmula més encertada i de gaudir de el que un fa és el més important sense tenir grans pretensions.

12. Què és el que us  apassiona de la música?
El que realment ens apassiona és viatjar junts, transmetre amb les nostres cançons, els missatges que ens mana la gent en senyal d'agraïment perquè el nostre missatge els ha servit per a alguna cosa, conèixer noves persones i el fet de compartir el nostre art amb el món.


No hay comentarios:

Publicar un comentario