lunes, 12 de octubre de 2015

Festa Major de Caldes de Montbui + 150 aniversari del Centre Democràtic i Progressista

Destaquem dos concerts de la Festa Major de Caldes de Montbui:
- CONCERT AMB MONSTRES OF RÚMBIA + GERMÀ NEGRE + Pd ORIOLET
Dissabte 10 octubre de 2015
Aquest va ser un acte únic i irrepetible, amb una festa grossa a la carpa del Centre del parc de l’Estació, amb lo millor de cada casa. L'esclat de la Rúmbia Vallesana servit per fer-la ballar i recordar el futur que ens espera i el passat que vam disfrutar.
Van participar: Jaume Arnella, una nena Guida Serrats que va tocar i cantar "volant" de la Troba Kung Fu impressionant, La Troba Kung Fu, desprès amb una acordionista i veu femenina Nel.la Serrats, Carles Belda va recuperar cançons de Pomada i cançons de Belda i el Seu conjunt Badabadoc,  Batak, Victor Pedrol i cia, Rauxa, Tetuà, La Carrau, Joan Garriga va recordar a Dusminguet cantant uns temes i final de festa amb tots els participants vallesans, on es veia la complicitat i bon rotllo entre bandes que tots hem seguit i ballat. La banda fixe Marià Roch, Pep Terricabres i Marc Serrats
Desprès va actuar Germà Negre una banda cada cop més coneguda que va sorprendre amb la seva mescla de música tradicional, moderna i de cobla, versions marxoses i ben fetes. Va sortir el capgròs de la Moreneta que va fer veure de la bota i ballar al públic.
Va ser un dels concerts més especials de la festa major organitzats per el Centre: Ateneu Democràtic i Progressista de Caldes que està d'aniversari, de 150 anys que no es fan cada dia, felicitem des del Blog LMALF per la seva tasca impressionant per programar i donar a conèixer tant grups consolidats com emergents.

- BUHOS I LA BANDA DEL COCHE ROJO: 
Diumenge 11 octubre de 2015
Buhos que venia de gira pels paisos valencians, tot i venir cansats van desprendre molta energia a l'escenari i van fer ballar i participar a un nombrós públic que va gaudir del concert.
Desprès La Banda del Coche Rojo va seguir la festa amb les seves versions molt ben treballades i amb ritme que van fer cantar i ballar al públic assistent.


Podeu veure les fotos de la FM Caldes fetes per LMALF aqui

No hay comentarios:

Publicar un comentario