martes, 13 de octubre de 2015

Limit's graut: nou disc


...després de voltar i viure just al tall de la navalla, després de recórrer el camí del folk al rock passant per el blues i el jazz, i a la fi després de retrobar-se a un mateix neix LIMIT’S , el primer disc en solitari de Toni Grau

LIMIT'S es una ullada a la condició humana, LIMIT'S es tot i alhora no es res, es la barrera mental que et fa abandonar o el punt a on agafar impuls, son les batalles quotidianes, son les petjades del darrer pas....

Res més que un manat de cançons fidels, com si no, al trànsit per un món a voltes absurd, a voltes boig, a voltes mesquí... i a on molt sovint escollim el camí més sinuós.

Retrats de moments i sentiments, de pensaments i anades d’olla, "sóc tal com sona".

El grup format per Toni Grau (veu i guitarra), Àngel Bláquez (baix i cors), Freddy Solves (teclats) i Michel Solves (bateria i cors) i han col.laborat Marta Mateos (cors), Albert Pedregossa (guitarra acústica i cors) i Pere Ayala (Cors).

El disc esta enregistrat, mesclat i masteritzat a SIDISTUIDOS per Freddy Solves i Michel Solves aquest 2015 i editat per Microscopi.

Es un disc enèrgic, rocker, que no et deixa indiferent que et fa moure a ritme estrepitós i una música feta per grans músics compromesos amb la música de sempre i novedosa i amb un niou projecte que no te limits i t'invitem a escoltar i gaudir.

Podeu escoltar el disc Aquí i més informació aquí

No hay comentarios:

Publicar un comentario