jueves, 15 de octubre de 2015

Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries i el Esbart i Orfeó Manresà a la Kursaal

El passat dissabte 10 d'octubre de 2015 al Teatre Kursaal de Manresa va tenir lloc un espectacle increïble, una combinació perfecta per posar en valor la cultura popularcatalana, tal com fa, setmana rere setmana, el programa ‘Aires de Catalunya' de Ràdio Manresa que amb aquest acte celebraven els 60 anys a l'aire. "Aires de Catalunya" es un programa radiofònic d'informació i divulgació de la cultura popular catalana.


Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries: Artur Gaya és Quico el Célio (veu), Quique Pedret és Lo Noi (veu), Jordi Fusté és Lo Mut de Ferreries (guitarres espanyola i acústica), Josep Lanau Mitxum és Jaumet. (veus, acordió cromàtic i teclats), Sergi Molina és Lo senyor Bertomeu (bateria i percussions), Quique Pellicer és Vicent Ferrer (baix elèctric i contrabaix). Van fer el seu espectacle juntament amb l'Esbart Manresà de l'Agrupació Cultural del Bages i l'Orfeó Manresà
Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries tornen al Kursaal per celebrar el 60è aniversari del


Aquest grup emblemàtic nascut a les Terres de l'Ebre fa més de20 anys i amb més de 1.300 concerts a l'esquena, ha fusionat el seu espectacle teatral i musical amb els acompanyants a l'escenari de la sala gran del Kursaal:  l'Esbart Manresà de l'Agrupació Cultural del Bages que ballava i interpretava a la perfecció les cançons i l'Orfeó Manresà que va cantar juntament amb els Quicos el darrer tram del concert.

Anteriorment a les 17:00h al pati el Kursaal va haver l'actuació del Grup Juvenil de l'Esbart Manresà de l'Agrupació Cultural del Bages.



Ens van oferir un espectacle únic de música, dansa i cançó, on la cultura tant del Bagès com del Ebre es van fusionar i bullir l'Olla una setmana abans de la gran cita de Manresa, la Fira Mediterrània.

No hay comentarios:

Publicar un comentario