viernes, 23 de octubre de 2015

Tierra Vertical ens presenta "Baila, magia, baila"


TIERRA VERTICAL fa el llançament del nou disc “Baila, magia, baila”, es tracta d'un EP de cinc cançons, gravat i mesclat als estudis "NEOMUSICBOX" d'Aranda de Duero (Burgos), per José Caballero (Izal, Second ...) al març de 2015 i és masteritzat per Alex Cappa.
És el tercer disc d'estudi de la banda saragossana, que es dóna a conèixer en 2011 amb la publicació del seu primer EP "Las plantas nos esperan”". En 2014, després de participar en diversos concursos, concerts, i un cicle de versions amb el qual giren per Aragó interpretant el primer àlbum de Vetusta Morla "Un dia al món", publiquen el seu segon EP "Supertónica", amb gran acollida per part de la premsa especialitzada.
Els agrada divagar en melodies elaborades, però alhora despertar al dia següent taral·lejant immediatament les notes de qualsevol estrofa, sentir la potència del rock a cada assaig i concert, i com no, somiar amb els ulls oberts dins d'un laberint sonor on deixar-se portar, poder sorprendre, i com a final del trajecte, Sorprendre!

No hay comentarios:

Publicar un comentario